Lys Mousset, Galatasaray'a Transfer Olabilir!

Çift forvete dönmek lazım artık onun için de 1 yedek 2 as 3 transfer lazım en az

Alınmalı aly lukunkudan iyidir herald

Torino satın alabilirmis

Envoyé depuis mon Galaxy S6 Edge

Çok ucuz bir fiyata kapatılabilir kaçırmamalıyız diye düşünüyorum , Famara da alınsın hatta.

o kadar hayal kurduk alın lan şunu

Neyin hayalini kurdun? Ne diyon Sergen? :red:

Sent from my iPhone using Tapatalk
önceden merih ince vardı forumda.2011di herhalde.15-16 yaşındaki sergen zeren için zenci fantazileri falan süslüyodu kafasını.sonra ihraç edildi galiba.her seferinde anlamı başka yere çekmezsen iyi olur.artık kızmaya başlıyorum çünkü gökhan kardeşim.

önceden merih ince vardı forumda.2011di herhalde.15-16 yaşındaki sergen zeren için zenci fantazileri falan süslüyodu kafasını.sonra ihraç edildi galiba.her seferinde anlamı başka yere çekmezsen iyi olur.artık kızmaya başlıyorum çünkü gökhan kardeşim.

Şaka yapıyorum Sergen'cim :) Ama üzülüyorsan yapmam tabi. Kalbini kırmak istemem.

Şaka yapıyorum Sergen'cim :) Ama üzülüyorsan yapmam tabi. Kalbini kırmak istemem.

yok ya sonra adım çıkıyo forumda,ondan.merih ince tam bi başbelasıydı bu arada.asıl ben kırdıysam özür dilerim kardeşim:D dalganı geç,takıl ama 3-4 ayda bi yap.sürekli yapma.:hat:

yok ya sonra adım çıkıyo forumda,ondan.merih ince tam bi başbelasıydı bu arada.asıl ben kırdıysam özür dilerim kardeşim:D dalganı geç,takıl ama 3-4 ayda bi yap.sürekli yapma.:hat:

Yok ya ne kırılması. Tamam o zaman 3 ay sonra 06.07.2016'da görüşelim

le havreliler mahrez gibi bu da yakın gelecekte patlar diyorlar

Geri
Üst Alt