- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
Şarkımı yolladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Hakan Sarı @Can BÜYÜK Şarkıları istirham ediyorum
@Alpay Asma @Bariş Savaş @Ismail ARIK @Can Uz @Ozan Tokgöz @Ayberk Çetin @Mert Gülmez
Beyler dediğim gibi puanlamayı 12-10-8-7-6-4-3 şeklinde yapacaksınız, malumunuz olduğu üzere sadece 8 şarkıya puan verebileceksiniz.
@Hakan Sarı @Can BÜYÜK Şarkıları istirham ediyorum
@Alpay Asma @Bariş Savaş Ismail ARIK @Can Uz @Ozan Tokgöz @Ayberk Çetin @Mert Gülmez
Beyler dediğim gibi puanlamayı 12-10-8-7-6-4-3 şeklinde yapacaksınız, malumunuz olduğu üzere sadece 8 şarkıya puan verebileceksiniz.
@Mehmet Arslaner riski alıyorum ya yazıver son boşluğa kabul ediyorsan.
Tamam yazdım gitti.
Mami'nin katılımından sonra 12-10-8-7-6-5-4-3-2 şeklinde puan vereceksiniz rock dostları.
Posta kutun dolu ağabey.
9 değil mi ağabey katılan.
12-10-8-7-6-5-4-3-2 olur o zaman.![]()
5 niye yok yav![]()
Tamam yazdım gitti.
Mami'nin katılımından sonra 12-10-8-7-6-5-4-3-2 şeklinde puan vereceksiniz rock dostları.
Mehmet agabey benim 2. şarki sana geldi mi. 1. yasakli idi.D
Geldi geldi yazdım onu.
--------------------------------
Puanlama hakkında önemli uyarı;
Şimdi arkadaşlar ne yapıyon biliyonuz mu, 12-10-8-... şeklinde puanlarınızı verin bir noktadan sonra puan verecek şarkı bulamayacaksınız, işte tam o anda bana yollayın puanlarınızı...
Programa da XXX diye bir veya birden çok yarışmacı ekleyeceğim ve verilemeyen puanlar onlara gidecek...
Zehir gibi adamım yav.