M.Aydınlar: "Mailler Kararda Etkili Olmuş"

Cevap: M.Aydınlar: "Mailler Kararda Etkili Olmuş"

Fenere bundan sonra rahat uyku yok..

Fenerli Aydinlar ilk renkdaslarinin götünü kurtarmaya calisirkene Türkiye'nin yüzde 70'i düsmani oldu,

sonra da Fener'i Sampiyonlar Ligi'nden edince öbürkü yüzde 30'unu kendine düsman etti.

Artik lobi fln kalmadi, direk istifasini verebilir, insan kendi ile bu kadar oyun oynatir mi.

iletişim çağını seviyorum

artık bizim de isteklerimiz ufaktan dikkate alınmaya başlandı

antik yunanistandaki doğrudan demokrasi olayına doğru gidiyoruz :D

GFB Cenevre'de UEFA binasinin önünde protesto edecekmis :D

MAA'nın açıklağı takımlara bakın beyler bu geceki TekeTek programında

fenerbahce

trabzon

beşiktaş

sivas

mersin idman yurdu

buca

gençlerbirligi

karabük

eskişehir

manisa

sonra kulüpler birligi tek ses tek yürek daha ne olcaktı hepsi aynı pisligin içinde yüzüyorlar.

5 tane mailim vardı. TEŞEKKÜRLER UEFA

Ben de sitemizin organize ettiği mailleri atarken açıkçası pek umutlu değildim. Sonuca etki edeceği konusunda... Ama olmasa bile içimden '' At gitsin, en azından safımız belli olsun'' dedim. Bunun dışında böyle güzel bir olaya vesile olmamız da ayrıca mutlu etti beni... Bundan sonra bu tip olaylarda daha duyarlı olacağım inş..

Programda bir ara acıdım bu adama ya. Gelen vuruyor, giden vuruyor. Hele o fb yöneticisiyle kavgasından sonra yüzü acayip bir şekle girdi. Sonuçta koskoca adam, belli bir konuma sahip.

Ama kendi işbilmezliği. İkidebir kıvırıp durursan, bir o taraf, bir bu tarafa yaranacam diye saçma saçma hareket edersen kendi ağzıyla söylediği gibi kimseyi memnun edemezsin.

Şike olayı başladığında ipleri eline alıp, akılla hareket etseydi, şuanda o çok sevdiği fener de kurtulurdu, türk futbolu da kurtulurdu, bu mail olayları, uefa olayları, dünyaya rezillik da yaşanmamış olurdu.

Bu saatten sonra zaten imajı yerle bir oldu. İstifa etmesi yakın gibi görünüyor.

programda önemli açıklamalarda bulundu.

ayrıca bugüne kadar mehmet ali aydınların kendine fenerbahçe yönetiminde yer bulamamasının sebebi benim gözümde belli oldu.

fenerbahçe karakterinde olmayan biri. keşke federasyon başkanlığı yerine fenerbahçe başkanı olsaydı saygı duyardım başkan olarak.

aziz nihat şekip murat gibi mafya kılıklı değil.

Programda bir ara acıdım bu adama ya. Gelen vuruyor, giden vuruyor. Hele o fb yöneticisiyle kavgasından sonra yüzü acayip bir şekle girdi. Sonuçta koskoca adam, belli bir konuma sahip.

Ama kendi işbilmezliği. İkidebir kıvırıp durursan, bir o taraf, bir bu tarafa yaranacam diye saçma saçma hareket edersen kendi ağzıyla söylediği gibi kimseyi memnun edemezsin.

Şike olayı başladığında ipleri eline alıp, akılla hareket etseydi, şuanda o çok sevdiği fener de kurtulurdu, türk futbolu da kurtulurdu, bu mail olayları, uefa olayları, dünyaya rezillik da yaşanmamış olurdu.

Bu saatten sonra zaten imajı yerle bir oldu. İstifa etmesi yakın gibi görünüyor.

Renktaş bu hayatta en kötü karar dahi kararsızlıktan iyidir. Bu adamın akıbeti daha soruşturma başlangıcındaki tavırlarından belli oluyordu. Bir insan net olur, yanlış karar da verse en azından adamın safı belli dersin. Ama sağa sola kıvırtan adamın kaderidir yalnız başına kalmak...

Bu arada UEFA'nın olaya el atmasında GS'ın camia olarak yönetiminden tutun taraftarına kadar her anlamda rolü çok çok büyük... Böyle bir olayda bu kadar güzel bir şekilde organize olmamız, tek yürek olmamız beni açıkçası hem sevindirdi hem gururlandırdı. Böyle bir camianın mensubu olduğum için kendimi çok sanslı hissediyorum.

aydinlara bende acidim yahu, sonucta kalbi fenerbahce icin atiyor adamin ve bu durumda o kadar ugrasmasina ragmen, feneri almadilar sampiyonlar ligine, yetmezmis gibi ts yi alip, uefa resmen sampiyon ts demis oldu.

[video=youtube;vRq9c-uOgm8]https://www.youtube.com/watch?v=vRq9c-uOgm8[/video]

acilen uefaya teşekkür maili göndermeliyiz

çünkü şerefsizler şikayet mailleri göndermeye başlamış

neyi şikayet edeceklermiş? ortada şikayet edilecek tek şey var o da fenerbahçe , kendilerini mi şikayet edeceklermiş?

mail gönderen şikayet eden herkese tşk ederim.

Beyler,

Bakiyorum medya'ya da "artik lig baslasincilar" ve "artik futbol konusalimcilar" fikir degistirdiler ve artik "bu lig boyle baslamazcilar" oldular ne gariptir ki.

1. plan tuttu şimdide bank asya 3. lige düşmeleri için mail mi atsak :)

aydinlara bende acidim yahu, sonucta kalbi fenerbahce icin atiyor adamin ve bu durumda o kadar ugrasmasina ragmen, feneri almadilar sampiyonlar ligine, yetmezmis gibi ts yi alip, uefa resmen sampiyon ts demis oldu.

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççççççççç acımam bunlara

alacan kırbacı vuracan beline beline

MAA:Türkiye'den çok sayıda mail gitmesi UEFA'nın kararında etkili olmuş.

Habertürk'de söyledi.

Teknoloji gözünü seveyim ! Eskiden sesimizi duyurmak için Ankara'ya gitmemiz gerekiyordu şimdi mail ile birliktelik ile Brükselden-Zürihten-New Yorktan duyabiliyorlar sesimizi.

Geri
Üst Alt