M.Başakşehir Maçı Biletleri Satışta

Baş akşehir maçına mı

Alemin Tek Kralı

Evet
Bana bilgilerini yolla gitmeyen olursa aktarırız

Alemin Tek Kralı
loca için de passodan bilet mi okutuyon ya

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimlik bilgilerin yeterli oluyor ayriyeten loca sahibi ofis olarak kullanabiliyor

Alemin Tek Kralı

Şampiyonluk haftalarında bu coşkuyu doyasıya yaşamalıyız
Ben şahsen şimdiden kutlamaya başladım bayraklar flamalar hazır asmaya

Alemin Tek Kralı

bu maça gidemiyorum üzgünüm :(

heyya heyya
ultrAslan ultrAslan

40 bin 50 bin kişi sayı önemli değil bize 90 dakika maçı ayakta izleyecek, hiç susmayacak taraftarlar lazım, top Başakşehir'in ayağındayken ıslıktan ve yuhalamaktan rakibin kulaklarını sağır eden, top takımımızda iken oyunculara destek olan ve itici güç veren taraftarlar lazım.

Yoksa sinemada film izler gibi patlamış mısır yiyen, çekirdek çitleyen tayfa boş yere bu maça gelmesin, kuru kalabalık yapmasınlar...

Ts macinda tribünler 10 numaraydi yine ayni boğucu atmosferin olacağından şüphem yok. Oturarak mac izlemeyi seven taraftarlarımız bile disini bu maçlarda sıksın kalksin bağırsın lütfen.

Allah yardımcımız olsun. Sezonun en önemli maçına çıkacağız. Taraftar'a büyük iş düşecek.

Allah yardımcımız olsun. Sezonun en önemli maçına çıkacağız. Taraftar'a büyük iş düşecek.

Forumdan sizi tanıdığım kadarıyla hiç de öyle bağırıp, çağıran, ıslıklayan bir taraftar profiline sahip değilsiniz gibi.

Forumdan sizi tanıdığım kadarıyla hiç de öyle bağırıp, çağıran, ıslıklayan bir taraftar profiline sahip değilsiniz gibi.

Bulunduğumuz tribünde bağırma olayı çok olmuyor. Ama ortalama üstü bunları yapmaya çalışan biriyim. Islık ve tezahuratlara %80-90 katılıyorum. Bağırıp çağırmak ise mesele kahvede maç izlerken bile bağıran biriyim. :)

Geri
Üst Alt