Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Loca sahibi arkadaşım var trabzon maçında paslastik davet etti misafirlerim olduğu için icab edemedim Baş akşehir veya bjk maçına beraberiz
Alemin Tek Kralı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Loca sahibi arkadaşım var trabzon maçında paslastik davet etti misafirlerim olduğu için icab edemedim Baş akşehir veya bjk maçına beraberiz
Alemin Tek Kralı
Baş akşehir maçına mıLoca sahibi arkadaşım var trabzon maçında paslastik davet etti misafirlerim olduğu için icab edemedim Baş akşehir veya bjk maçına beraberiz
Alemin Tek Kralı
Bilet bulabilirsem tabi ts maçından daha zor olucak ortada bilet yok![]()
Baş akşehir maçına mı
Alemin Tek Kralı
Bana bilgilerini yolla gitmeyen olursa aktarırızBaş akşehir maçına mı
Alemin Tek Kralı
Evet
loca için de passodan bilet mi okutuyon yaBana bilgilerini yolla gitmeyen olursa aktarırızBaş akşehir maçına mı
Alemin Tek Kralı
Evet
Alemin Tek Kralı
Kimlik bilgilerin yeterli oluyor ayriyeten loca sahibi ofis olarak kullanabiliyorloca için de passodan bilet mi okutuyon yaBana bilgilerini yolla gitmeyen olursa aktarırızBaş akşehir maçına mı
Alemin Tek Kralı
Evet
Alemin Tek Kralı
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İlk kategorilerde var öğrenci adamız diğer kategoriler günler önceden bitmişNasıl bilet yok
Alemin Tek Kralı
Açmıyorlar zaten onlarıİlk kategorilerde var öğrenci adamız diğer kategoriler günler önceden bitmişNasıl bilet yok
Alemin Tek Kralı
Allah yardımcımız olsun. Sezonun en önemli maçına çıkacağız. Taraftar'a büyük iş düşecek.
Forumdan sizi tanıdığım kadarıyla hiç de öyle bağırıp, çağıran, ıslıklayan bir taraftar profiline sahip değilsiniz gibi.