M.Demirkol: "Ahmet ofsaytı bozuyor, Mariano kafaya çıkmıyor, sonra Ozan hatalı deniyor"

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad

Mehmet Demirkol: "Burada Mariano'ya kimse kızmayacak, Ahmet'e de ofsaytı bozuyorsun diye kimse sormayacak. Ne olacak? Ozan penaltı yaptırdı... 18 yaşında çocuğa diyorsun ki gitme, yapma. Kaç, saklan. Aman Ozan! Saklanma, devam et." (beIN Sports Haber)

Mehmet Demirkol: "Bütün bunlar yaşanırken işin Ozan Kabak'a patlaması ayıp. Ozan'ın bir penaltı kaynağı olduğunu söylemek doğru olmaz. Bazı oyuncu vardır kaçar, saklanır. Ozan'dan şunu istemeyin: Ozan'cım sen bu pozisyonu kaybedersin, kaybedeceğin pozisyona aman bulaşma."

tamam da yine her mac penalti yaptirmak olmaz... Varane her mac penalti mi yaptirdi?

Aslında iyi bir noktaya değinmiş orada ozan adama yetişmeyip adem golü atsa kimsenin gıkı çıkmazdı..
Taraftarın üzüldüğü nokta gol yemekten ziyade maç boyu 10 yıllık as stoper gibi oynayan adamın bu kadar basit hata yapmasıdır.. Şahsen ben bunu ozana yakıştıramadığım için üzülüyorum çoğumuzun gözünde yeni Bülent korkmaz bu adam hassasız yani

timing konusunda ciddi sıkıntıları var ozanın mücadele yönü cok güzel yere saglam basıyor fakat bu timing olayını muhakkak cözmsi lazım

dany andırıyor bana pek cok pozisyonda mevcut hali ama genc olması en buyuk avantaj

başlığı sergen açmıştır diye geldim
haklılığın verdiği gururla gidiyorum

Sonuna kadar katılıyorum Ozan-Serdar ikilisinin birlikte oynayıp da kötüydü diyebileceğimiz tek maç Akhisar maçıdır geri kalan maçlarda tıkır tıkır oynadı çocuk

Yanına bir Maicon geçer maçı en güzel yerden izler bir Ahmet geçer hiç oyuna girmese daha iyi. Serdar sakatlandığından beri tek başına defans yapıyor çocuk ne istiyorlar Ozan 'dan anlamadım

Dün yediğimiz goller ve yaptırdığı penaltı yüzünden eleştiriliyor ama Mehmet Demirkol sonuna kadar haklı ...

Penalti yaptirmamasi gerekiyor idi

Tek hata tabi ki onda degil

Anlamsiz bir konu

Her mac penalti yaptir cocuk
Skinti yok, allah tecrubelilerin belasini vermis zate

me gusto vinos, me gusto mujeres

Uğursuz ahmet girdi mi bana bir şey oluyor zaten. Çapraz bağları kopardım yemin ederim bu bozuk ayakla o salaktan daha iyi oynarım. Ne pozisyon bilgisi ne mücadele ne hırs hiç bir şey yok adamda.
Bunu bu takıma hangi şerefsiz aldı

Ozan gibi keske 11 tane oyuncu olsa 11 tane penalti yapsin. Insan hata yaparak ogrenir, oynadigi super lig maci kac ki, tecrube kazansin.

Ajaxin yetenekli bir stoperi de light, her mac hata yapti ama istikrarla tecrube kazandi. Suan 50m euro fiyat bictiler.

Bizde begenilmeyen murat ve sadik malatyada ilk 11de oynuyor. 1 Mac bile sans verilmedi.

Demek istedigim Emre akbaba gibi adamlara 4m euro verecegine alt yapidan yetenekli oyuncularina sans ver.

Uğursuz ahmet girdi mi bana bir şey oluyor zaten. Çapraz bağları kopardım yemin ederim bu bozuk ayakla o salaktan daha iyi oynarım. Ne pozisyon bilgisi ne mücadele ne hırs hiç bir şey yok adamda.
Ctt119Ul_400x400.webp

Ozana laf söyleyenleri anlamak mümkün değil.Adam maç içinde 6-7 tane kademeye girmiş.
Bu kademeye girerken, adamı, topu kaçıran, Maicon, Ahmet Çalık, Mariano ya hiçbir laf söylenmezken, onların tabiri caizse kıçını toplayan Ozan gibi genç ve gelecek vaad eden Galatasarayın değeri ve Fatih hocanın da dediği gibi, yürekten oynayan tek insanı çarmıha germeye çalışan zihniyete lanet olsun.

ceza sahasinda biraz dikatli davranmasi gerek biraz acemice daliyor rakiplere, tecrübesiz demeyin yillardan beri futbol oynuyor alt yapilarda hatalarindan ders almali, ama ozandaki sorun bence kivrak degil, karsisinda biri vücüt calimi yaparsa gec kaliyor buna karsilik vermeye, son penaltida öyle oldu adam birden durunca ozan kendini durduramadi ve ayak salladi o hamleyi yapmasa belki arkadan mariano adamin önünü kesebilirdi veya muslera cikabilirdi.

Körü körüne korumak budur. 1 Mac Penalti yaptirdi, 2. Mac yaptirdi, 3. Mac yaptirdi.. Schalke macinda hakem vermedi. Genc vs tamamda Mal gibi dalmayada gerek yok.

Cok basit... Yaptigi kazmalik.

Mariano hata.
Ahmet hata.
Ozan hata.

Bu kadar be.

Böyle yapa yapa g*tleri kalkiyor.

Geri
Üst Alt