maç 2-0’a gelince değişen hakem yönetimi

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Kardeşim ne güzel yönetiyorsun maçı. Zırt pırt durdurmuyorsun. Golde faul de yok çok net. Maç 2-0’a gelince neden bjk lehine ota boka faul çalmaya başlıyorsun.

Bu ülkede futbol çok yavaş ve dakika olarak eksik oynanıyorsa 1 numaralı sorumlu hakemlerdir.

Bu arada bizim maç özelinde yazdım ama Türkiye’de 2-0’dan sonra değişmeyen hakem yoktur. Hemen geriye düşen takıma bir yanlama olur.

Atiba kasten elle oynadı hiç gevelemeyecekti

Galatasaray Bir His Takımıdır.

Kardeşim ne güzel yönetiyorsun maçı. Zırt pırt durdurmuyorsun. Golde faul de yok çok net. Maç 2-0’a gelince neden bjk lehine ota boka faul çalmaya başlıyorsun.

Bu ülkede futbol çok yavaş ve dakika olarak eksik oynanıyorsa 1 numaralı sorumlu hakemlerdir.

Bu arada bizim maç özelinde yazdım ama Türkiye’de 2-0’dan sonra değişmeyen hakem yoktur. Hemen geriye düşen takıma bir yanlama olur.
Bir tık gene iyileşme var. Ligin ilk devresi doğradılar bizi şerefsizler.

Sadece Galatasaray öne geçince olan bi olaydır.Galatasaray'ın aleyhine hata yaparsan ödüllendirilirsin..

Birader bu durum Türkiye'deki rezil futbolun en önemli sebeplerinden biridir bana göre tebrikler konu için.

Eyyam yapmadan bir maçın tamamlandığını görmedim kaç senedir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tespit.👏 İlla bir denge kurmak istiyorlar.Karışma kardeşim, işine bak.Yeterince yaktınız canımızı.Emeğimizi 10-0 önde olsak bile gasp edemezsin!Kim ediyorsa bin misliyle çıksın kendisinden!

Ulan it..

Adam elle oynuyor gözünün önünde it..

İt diyorum sana elinden gelse Ersin’in yanına geçeceksin gol olmasın diye..

2.sarı dan niye atmadın ?

Çarpma olsa neysede bilerek oynadı net atılmalıydı

Kural degisti mi? Atiba net 2. saridan kirmizi degil mi?

İtleşmeyi bende büyük oranda sezdim. Zırt pırt durdurmaya başladı hıyar.

Futbola yeni bir kural gelmiş.
Bundan sonra kasıtlı elle oynamalarda oyun devam edecekmiş.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt