GSC Haber Maç Analizi: Son 5 Yılın En İyisi!

Celal Dereli

Cezalı
gsc-7.jpg

Süper Lig 8. haftasında kendi sahasında Kasımpaşa’yı Umut’un son dakikalarda attığı gol ile 2-1 yenerek maç fazlası ile liderliğe yükselen Galatasaray son dönemde alınan farklı mağlubiyetler ve yoğun eleştirilere rağmen ilginç bir istatistiğe de imza attı.

Detaylar GSC Portal'da!

Moderatör tarafında düzenlendi:
Maclarimizi hic izlemeden bir yabanci olarak bu İstatistiğe bakarsak basariliyiz ama ilk 5 haftadaki oyunumuzu bu gözler gördü o yüzden bos verin bu istatistikleri.

Prandelli başarılı filan değil.

★★★》☆

Başarısızlıktan öte oynanan top memnun etmiyor taraftarı. Luce zamanı da böyleydi. Sonuç iyi pasif bi top oynanıyordu.
Bizim taraftarı alıştırmış sinyor bam bam bam oyununa.

Birincisi futbolun disindaki olaylar takimin onune gecti.
Ikincisi SL deki farkli maglubiyetler havayi kotu etkiliyor.

Ayrica bu ilk sekiz haftada bir de FB derbisi kazanmisiz onu da ekleyelim. Bursayi deplasmanda yenmisiz vs. sikinti cekilebilecek maclar bunlar.

Takim adam gibi top oynamaya baslasa mevcut olumsuz hava da kirilir diye umuyorum.

Ben böle oynayarak lider olmak istemiyorum.
Her hafta korkuyla yaşıyoruz.
Berbat bir hoca berbat artık o kadar sinirleniorum ki öküz kenardan izlicek maçı öküz ne olup biteceğini anlar.

O sezonu 3. bitirmiştik buna da değinseydiniz keşke.. :) Hakikaten fikstürün kolaylığına bakarak başarılı diyebilen var mı? İBB ve Balıkesir deplasmanlarında yenildik.. Geçen yıllarda Es-Es-Bursa-BJK deplasmanları falan oluyordu ilk haftalarda bu sene sadece Bursa deplasmanı vardı..

Konu'yu maç sonu değerlendirmesini de ekleyerek güncelledik. :)

Her ne kadar istatistikler mini etek gibi olsa da ilginç detaylar ve tesadüfler var maçta. :D

Bu sezon oynadığımız bütün maçlarda kötü oynadık. Böyle gitmez.

Haberde yanlış var.Eskişehir'i yenemedik.

Yalnızca şansla bu puanları aldık. Derhal kovulmalı Prandeli.

Haberde yanlış var.Eskişehir'i yenemedik.

Orada yanlış anlaşılma olacağını tahmin etmeliydim. Fikstür'ün zorlu kısmını atlattık minvalinde yazmak istedim ama kazandığımız maçların arasında gibi algılanıyor. :D

EDIT: Düzelttim.

oynadığımız futbol kötü. onun haricinde bu haberde sadece lig kıstas olarak alınmış. şampiyonlar liginde durumumuz çok kötü. 2.liği geçtim, 3.lük için bile şansımız çok düşük. üstüne prandelli güven vermiyor. burda çoğumuz ilk 11'ler oluşturuyoruz, çoğumuz belli başlı noktalarda hemfikir ama prandelli gidip de bu kadar kişinin düşündüğünün aksini uygulayınca ve bunun sonucunda takım ilerisi için ışık vermeyince aldığımız puanların çoğumuzun gözünde pek bir önemi kalmıyor

Adam gibi bir hoca ve forvet le ne yapardık düşünemiyorum.
8 de 8 yapabilirdik.

Mancini dönemi gibi sanki.Gerçi Mancini ile arada iyi oynayıp özellikle içeride farklı galibeyler alıyorduk 6-0'lık Bursa 6-1'lik Akhisar galibiyetleri gibi.Deplasmanda maç kazanamıyorduk.

Prandelli ile ise içeride bile ıkına sıkıla zor bela kazanıyoruz.Deplasmanlar ilk hafta hariç kayıp.Balıkesir gibi ligin en kötü takımı karşısında resmen ezildik.Neyse haftaya Karabük maçından puan alabileceğimizi pek sanmıyorum.Herhalde yolun sonuna geldin Prandelli.

Son düzenleme:
Bence bunun icin uzulmeliyiz, daha fazlasini yapabilirdik.

Geri
Üst Alt