maç boyunca küfür edip, yabancı madde atıp rakibin x paylaşımına ağlamak

Berkan Yavuz

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Başlığı biraz kısaltabilmek için böyle yazdım ama uzun uzun yazsam başlığı; “hiç bir iddian yokken, 90 dakika boyunca rakibine binlerce su şişesi atıp, 90 dakika küfür eden, açık açık fbyi desteklediğini belirten, bunu sahada da gösteren rakibin; bunu anlatan X paylaşımına ağlaması” şeklinde açardım.

Şimdi sizin taraftarınız bile açık açık fb şampiyon olsun diyor mu? Diyor. Rakibin başkanı bizi yenmeniz için; devre arasında transfer yapın diye size sponsor oluyor mu? Oluyor. Yani fenerin salıncağına binmediniz mi? Bindiniz. Taraftarınız maç boyunca oyuncularımıza binlerce su şisesi atıp Kaan’ı kafasından, Barış’ı ayağından vurmadı mı? Vurdu. 90 dakika bize küfür etmedi mi? Etti.

Biz de size saha içinde gerekeni yapmadık mı? Yaptık. Tüylerinizi yolmadık mı? Yolduk.

Ee bizim paylaşıma alınmak neden o zaman?

Sarı lacivert salıncağa binmiş, tüyleri yolunmuş bir kartala dönmediz mi? Döndünüz.

Paylaşımımızda küfür var mı yok? Hakaret var mı? Yok. Olmayan bir şey(yalan) var mı? Yok.

Ee ağlamak neden o zaman?

Başlığı biraz kısaltabilmek için böyle yazdım ama uzun uzun yazsam başlığı; “hiç bir iddian yokken, 90 dakika boyunca rakibine binlerce su şişesi atıp, 90 dakika küfür eden, açık açık fbyi desteklediğini belirten, bunu sahada da gösteren rakibin; bunu anlatan X paylaşımına ağlaması” şeklinde açardım.

Şimdi sizin taraftarınız bile açık açık fb şampiyon olsun diyor mu? Diyor. Rakibin başkanı bizi yenmeniz için; devre arasında transfer yapın diye size sponsor oluyor mu? Oluyor. Yani fenerin salıncağına binmediniz mi? Bindiniz. Taraftarınız maç boyunca oyuncularımıza binlerce su şisesi atıp Kaan’ı kafasından, Barış’ı ayağından vurmadı mı? Vurdu. 90 dakika bize küfür etmedi mi? Etti.

Biz de size saha içinde gerekeni yapmadık mı? Yaptık. Tüylerinizi yolmadık mı? Yolduk.

Ee bizim paylaşıma alınmak neden o zaman?

Sarı lacivert salıncağa binmiş, tüyleri yolunmuş bir kartala dönmediz mi? Döndünüz.

Paylaşımımızda küfür var mı yok? Hakaret var mı? Yok. Olmayan bir şey(yalan) var mı? Yok.

Ee ağlamak neden o zaman?
Bir yerden tutunmalari lazım. Bunu.bulmuslar

Bizim taraftar bugün bunlara söylenmesi gereken herşeyi sahalarında söyledi

Küçük takımlara yakışan bir davranış

bu konuda yönetimin resmi açıklama yapması lazım rakibin fetö imaları,alisamiyene sövmeleri gibi şeyleri yüzlerine vurmaları gerek

Sen başlıkta küfür etsen de biz anlardık ranktaş

varlıklarını böyle gösterebiliyorlar, ancak böyle gündem olabilip ciddiye alınabiliyorlar, normal. 2 güne unutulacak mesela maç, kendilerine sövmediğimiz için
türlü türlü rezillikler yapıp tekrardan ciddiye alınmaya çalışacaklar, bu böyle sürüp gidecek.
eziklik bunun adı, baska bir şey değil. adamları da anlamak lazım, empati önemli. düşünsene jklisin ve s*ke sürülecek bi varlıgın yok, acınası

bi zerzevat bi salincak kusdas lari yerle yeksan etmeye yetti

Ağlayarak günlüklerine de yazsınlar isterlerse. Hakkaten mide bulandırıyorlar

Geri
Üst Alt