maç seçmek

Duyduğum değil gördüğüm ifade

böyle birsey olabilir ama sayi yükseldikçe mide bulantisi yapar

Maalesef bu sene iliklerimize kadar işlediğimiz ender olgu.

valla keşke maç seçseler 10 kişi juventus ve liverpool deplasmanlarında fark yemezdik. kadronun hocanın ederi bu.

(iç sahada aynı rezil oyuna rağmen taraftarın aldırdığı çok maç var)

Bu olusuyorsa takim-hoca arasinda sorun var diye bakarim genelde.

Fakat hoca ozelinde bu sezon liverpool maclari-bodo-juve-ajax dep-fener (ajax berbat halde yakaladik-diger maclar hepsi ic sahadaki taradtar faktorunu arkasina aldigimiz maclar). Toplam 6 mactaki hocayi sezonun kalaninda bulamadim ben. Halbuki hep boyle olmali ufak dususler haricinde.

Burada saha disinda sorunlar oldugunu dusunuyorum. Takim ici.hoca-oyuncu, oyuncular arasi da olabilir. Mesela Ilkay lider vasifli bir adam degil mi, city kaptani herif, sorumlulugu alan profil. En ufak rahatsiz oldugunu hissetmiyorum mesela. Seyirci gibi yani. Bu aklima ilk gelen ornek. Bu major bir sorun. Cok tekrarladim kendimi muhtemelen bu konuda.

Bu takım manken takım. Bir takımda bu kadar "Yakışıklı" adam olmaz. Herkes saçında başında sitorisinde. Herkes işin şovunda vitrininde.

İç sahaya L'pool gelsin oynayalım. Sonraki Kocaeli Konya Malatya maçında neredesiniz? Yok kimse mücadele etmiyor herkes laubali.

Bu kadronun ciddi bir kelle alınmasına ihtiyacı var.

Şampiyonluk maçında bu kadar vurdumduymaz adam olmaz Galatasaray takımında. Sene başından beri diyoruz bu ciddiyetsizliğe.

"Yeneriz ya" diye bir şey kalmadı futbolda.

Lemina-abdül-sane ve davinson tarafından sürekli maruz kaldığımız hareket

Mac filan seçtikleri yok yalan hepsi. Rakibin oyuna göre mac degisiyor

4 sene üst üste şampiyon olunca(insallah) bu gayet normal bir durum. Anormal durum bu kadroda ciddi bir revizyon yapmadan önümüzdeki sezona başlamak olur. Takımın en az yarısını sezon sonu dağıtmak lazım.

Rakibin oyununu ve arenanın atmosferini göz ardı etmek oluyor bu, penaltı kaçınca sadece vuran kaçırmıyor kaleci de tutmuş oluyor aynı şey işte. Maç seçme olayı dümen bir hipotez gerçeklik payı çok az.

Maç seçmek olduğunu dusunmuyorum

Bu sene alınan tüm mağlubiyetler
Fizikli temasli oynayan deplasman maçlarında
Kocaeli Trabzon Samsun Konya
Kazanılan Besiktas ve Goztepe de Allah bizi korudu
Liverpool Juventus Frankfurt Monaco City zaten saymiyorum

Deplasman da önde basıp stoperleri çok ileri çıkarınca bu topu oynucak teknik kalitede bir ekip maalesef değiliz

Lemina Toreira Sanchez Jacobs Osimhen Baris Apo
Deplasman oyununa maalesef uygun degil

Bu kadro ile oynucaksan ikinci bölgede bekleyip
Geçiş oynucaksin
Bu teknik kalite ile hatlar arasını açınca ayağı top yapan her takım gelip içimizden geçti

Maç seçmek değil bence olay. Her takıma aynı oyunu oynayamazsın demek daha doğru olur. Senin süper ligdeki boktan takımlara karşı oyun planın yoksa Liverpoolu baskıyla yenersin, Kocaeliye Samsuna kaybedersin olay bu. Maç içinde oyunu görüp ona göre gerekli müdahaleyi yapabilen bir hocan yoksa, tek bildiği şey dk 70de orta sahayı boşaltıp İcardiyi oyuna almak olan bir hocan varsa sonuç bu olur.

Geri
Üst Alt