Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.742
- 21.752
- 3.553

Karabük deplasmanında altın değerinde 3 puanı hanesine yazdıran takımımızın maç performansını ve takımın geleceğini sizler için derledik...
Detaylar GSC Portal'da!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunun 4-4-2 ile hiçbir alakası yok. Sola cemaliyi. sağa hamiti koyduğumuz sürece ofansta çoğalamayız. 4-4-1-1 oynuyorsak eğer kanat oyuncularımız hızlı, adam eksiltebilen, içe kat eden, çizgiye inen oyuncular olmalı. Bruma ve olcan 4-4-1-1'de denenmelidir. + Hakan baltanın yerine de Tarık oynamalıdır. ilk yarı Sneijderin verdiği pasları sonuçlandırabilecek bir forvet oyuncumuz olsaydı maç ilk yarı biterdi. Maalesef Burak gibi bir forvetimiz var.
Takım savunmasında toparlanma olmuş gibi görünmesi de çok doğal çünkü kapanarak oynuyoruz. Bu Futbolu deplasmanda oynarsın ama kendi sahanda böyle pasif oynarsan eğer seyirciden aşırı tepki alırsın.
Son bilmem kaç yılın en iyi başlangıcını yapmışız deniliyor. Doğrudur fakat son 5-6 yılın en kötü ligindeyiz şuan. Bunu da göz ardı etmemek lazım.
Analiz schrott olmuş.
Takım atağa çıkamıyor çünkü orta sahada 4 hantal yavaş ve gidince dönemeyen adam var.
Böyle olunca kimse çıkmıyor, kanat desen orayıda bu adamlar savunuyor.
Defansımız gömülü oynuyor.
Mecburen Sneijder gelip top almaya çalışıyor ve burak'la arası oluyor 30 metre. İki sert müdahale Sneijder ikinci yarı ortalıkta yok. Burak, aslında diyecek o kadar şey var ama kısa kesiyorum.
Araya 5 top atıldı 3 kere ofsayta yakalandı iki kere topu kontrol edemedi.
Pres yok top tutma sıfır başkası gol atar sevinmez. Bundan sonrasını yazmayacağım ama içimden geçenleri herkes tahmin edebiliyor.
Umut'un girmesi ok ama bu xemaili ne yapar arkadaş?
Defansif orta saha'yı koymuşlar kanada yine orayı Balta tek savundu.
Ortalıkta gezdi durdu. Niye bu çıkmaz yada hamit çıkmaz, sneijder çıkar?
Uzun lafın kısası iyice temposuz zevksiz bir takım olduk.
Maç boyu birkere vites yükseltemedik.
Diktik defansın önüne 3,5 defans daha 15'inci dakikadan sonra skoru korumaya çalıştık.
Not: maça bakmadım sadece forumu okudum.
BlueTapa