GSC Haber Maç Sonrası Yapılacak Şampiyonluk Kutlamaları Sadece GSPlus Premium Üyelere Özel

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray, maç sonrası yapılacak şampiyonluk kutlamalarının sadece GSPlus Premium Üyelerine özel olarak canlı yayınlanacağını açıkladı.

1748618174707.webp

gs artık halkın takımı değil
parası olan belirli bir zümrenin takımı olmuş

bu acık gerçekle yüzleşip gerekeni yapmamız gerekiyor

300 bin lira kazanacaksın diye 3 milyon euroluk potansiyeli öldürmek nedir. Git reklam veren bul daha çok kazan.
5-10 milyon kişinin izleyebileceği bir organizasyon kafa mı buluyorsunuz, kim olm bu salak iletişimciler

Kurşun Özbek: Osimhen, Bernardo istemesini biliyorsunuz. O zaman pamuk eller cebe.

Seyretmiyorum lan

Dursun İstifaaaaaa

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

YouTube Katıl’a üyeyim hadi Premium Üye’de olayım diyorum fakat ödeme esnasında “ödeme bilgisi güvenlik denetimini geçemedi” bilgisi çıkıyor.

İletişim üzerinden bu sorun nasıl çözülür 2 kere haber yolladım, ama dönen olmadı

200 lirada burada taktıktan sonra baska bir sey açip herseyi oraya taşırlar

Kimin kulubu bu halkin mı yoksa burjuvalarin mi?
Ses sistemi bok gibi futbolcularin soyledigi sarkiyi calamayan, sarkicilarin ayyas bir sekilde ciktigi yenikapi mi?

Utanmazlar mc livinho, drone gösterisi, zeynep bastik en iyi ikram ve sistem bunlar sadece kongre ve uyelerine is adamlarina mi saglaniyor.

BU kutlamaa icin gsplus almamm.

Geri
Üst Alt