GSC Haber Maç Sonrası Yapılacak Şampiyonluk Kutlamaları Sadece GSPlus Premium Üyelere Özel

Yuvarladım yav yillik alımını orada demek istedigim surekli yeni bir sey açip oncekini salliyorlar o
Burada da iki set yapıştırınca
Gs plus premium plus ile bir set silkelerler.
İki futbolcu hebele hübele yapacak diye senelik 2 bin lira niye verelim yav. Akıl sağlılığımız olmaması lazım .
Adam gider forma alır daha mantıklı.
İnsanı uygulamada turmadığın sürece keriz silkeleme odaklı girişimdir.

Bir sürü yapılacak insanlara hissettirmeden bu paralara yakın geliri kulüp kazanabilecekken dayatmalı işler insanın midesini bulandırır.

Dayı kulübe katkı eyvallah da koca netfilix 250 liraya binlerce içerik, koca amazon 50 liraya kargo dahil bir sürü olanak sağlıyor. Bayağı rezillik bu. 60-70 yap 2 milyon kişi indirsin. Aylık 300 lira nedir

Bein yayinlamiyacak mı
dursun özbek maç sonunu sadece biz yayınlıcaz derse bein

Uye olmaya calisirken "Dogrulama hatasi" veriyor.
Yapacaginiz isi..

Bein yayinlamiyacak mı
geçen hafta yayın yaptı - bunu yapar mı bilmiyorum.

Yenikapı biletli giriş olsun diyenlerin istedği oluyor gibi. niye 700 binle sınırlı kalalım 4 milyon x 350 TL den diye GSYIAD gecesinde akıllara geldi bu fikir heralde

ama öteki yandan - bunu yayınlayabilecek kapasite ve ekipman var mı soru işaretim var. o noktada Bein yayını devam edebilr maçtan sonra. Cuma akşamı ne yayınlayacaklar başka. Teknik olarak paralı izliyorsun zaten maçı.

GSplus konusu yokmuş forumda bulamadım buraya yazayım. Güya uygulama yaptılar gol olduktan 4 dk sonra gol attık diye bildirim geliyor

Geri
Üst Alt