Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Adam zaten üstat Uruguay'da ispanyolca konuşulduğunu bilecek kadar bilgili mi kiUruguayca diye bir dil yok yaGuaranice vardır oda Paraguaylılar konuşur.
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam zaten üstat Uruguay'da ispanyolca konuşulduğunu bilecek kadar bilgili mi kiUruguayca diye bir dil yok yaGuaranice vardır oda Paraguaylılar konuşur.
![]()
Goruntu + hakem raporuna baglivideolarda hersey ortada özellıkle muslera acısından
sizce ceza cıkarmı ? burdan ceza cıkarmaları cok zor gibi
Evet Feghouli, Belhanda, Mariano, Nagatomo ve Falcao kendine geldi ben taktikten değil stratejiden bahsettim yani taktiksel olarak moral olarak iyi olabilir ama stratejik olarak fenerin fişini çekeceğimiz sezon bu kadar çok iç ve dış düşmanla kapışırken boşa yaygara bence
hakem bisey görmedi bence yani orta hakemGoruntu + hakem raporuna bagli
Uruguayca diye bir dil yok yaGuaranice vardır oda Paraguaylılar konuşur.
![]()
Vayy döndün demek???Sen hocamıza güven reys sıkıntı yok!!1

Vayy döndün demek???
Az önce stratejiden konuşmuştuk hatırlarsan yanlış yönlendirmelere aldanma reysMüspet manada dedim aramıza tekrardan hoşgeldin diye yavya var ya senle iki konuşmaya gelmiyor hemen keyfime limon sıktın üstad.Az önce stratejiden konuşmuştuk hatırlarsan yanlış yönlendirmelere aldanma reys
![]()