Maç Totemleriniz

Taha Tekler

What a come back!
Büyük Kaptan
Öncelikle fikir verdiği için @Sergen Zeren 'e teşekkürlerimi sunarım

14 mayis 2006 da samiyende mac sonunda tek basina sahanin kenarinda durup,kimseyle ilgilenmeyip fener macinin bitmesini bekleyerek en akilli isi yapmış kisi.ne radyo dinledi,ne tv izledi.ne hasan sas gibi deli deli dolaşıp skor sordu....ogun en akilli davranan kisiydi.dunya ile hem iletisimini kesti hem de zaten trubunlerden cikan sesten olup biteni anladigi icin kendi basina maç sonucunu bekledi.benim totemim de böyle.o yuzden ilgimi çekmişti.Ugursuz geldigini düşündüğüm Gs sozluge hic girmem mesela mac esnasinda,foruma girmem.daha bicok sey var.

Sizlerin maç anında ya da maçtan önce yaptığınız totemleriniz neler merak ediyorum?

1590865431403.png

@Serkan G. Veren Ersun'un ilk maçı olan Erzurna maçında Fener'e oynamıştın. O maçta yaptığım totem sonucu kuponunu yatırdığımı hatırlar mısın?

Bizden biri penaltı atarken gözlerimi kapatırım asla bakmam , ve gol yediğimiz zaman çevremde köpeğim yoksa yanıma alırım , varsa içeri gönderirim.

Rez: Önemli ve büyük maçlarda asla iddaa işine girmemeye çalışırım.

Genelde kız arkadaşımla izleriz. Önemli maçlarda üst kata odaya kapatırım maç bitene kadar kilitlerim içeri.

Birlikte izlediğimiz önemli maçlar hüsran olur genelde çünkü

Bir arkadaş tuvaletteyken gol attıysak onu sürekli bir yerlere gönderirim.

totem neydi peki?

İlk yarı 2-0 olunca 2.yarıyı izlemeyeceğimi belirtmiştim bu zurnaya. Sonra 2. yarının başında Erzurum attı. Bu da bana "Maçı yeniden aç kuponum yatıyor" dedi ben de açmadım 2-2 bitti.

İzlemediğim bir maçta Fener gerideyse maçı açmam. Totemim bu

Yav totem değil ama allah kahretsin ki ben maçı izlemiyorsam ve o an izlenilen bir yere girmişsem gol yiyoruz. O 2-0 dan 2-2ye dönen Ankaragücü maçında da aynısı oldu. Sınav haftası ders çalışıyordum , arkadaşın yanına gittim baktım maçı izliyor derken penaltı kazanıp gol attık o an .Bitene kadar izleyeyim bari dedim tak 83 de penaltıdan gol yedik. Arkadaşa ben gidiyorum dedim , ısrarla gitme bir şey olmaz dedi. Ve 90+da korktuğum oldu ve berabere kaldık maalesef. O gün acayip üzülmüştüm.

7 senedir kadıköydeki fener maçlarını izlemeyip arabayla 90 dakka dolaşırdım.Aslında galibiyete çok yaklaştığımız anlar oldu fakat hakem ve bal faktörü ile beraberlikler aldık sürekli.2020 nin cenabetliğine güvenip 7 sene sonra izledim ve yendik.

İlk yarı 2-0 olunca 2.yarıyı izlemeyeceğimi belirtmiştim bu zurnaya. Sonra 2. yarının başında Erzurum attı. Bu da bana "Maçı yeniden aç kuponum yatıyor" dedi ben de açmadım 2-2 bitti.

İzlemediğim bir maçta Fener gerideyse maçı açmam. Totemim bu
thy nin 90. dakkada attığı kadıköydeki maç mı

galatasaray fenerbahçe derbilerini ne zaman fenerlilerin arasında izlediysem kazandık .:)

2015te golu attığımız an disari ciktim.radyodan dinledim şampiyonluk yolundaki 4 macin 2.yarısını

Geri
Üst Alt