Maça Çıkmama Kararı Hakkındaki Görüşleriniz Neler?

bu kararı alan gs yönetimi korkaklığını ve acizliğini ortaya koymuştur

ligten çekilme kararından da geri adım atacaklar elbet

o yüzden içine ettiler herşeyin

Doğru karar tabiki. Herşeyden önce cezalarda orantısızlık var. Pislikleri görmezden gelip maça çıkalım diyenler resmen üç maymunu oynuyor.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 ay geçti
hala rezalet
şeklin olsaydı o salona gider ordan kupayı alırdın
candan erçetin bile başkan olsa bunu yapardı
İSTİFA

Biz maça çıktık ve kaybettik, o şikeci, 2nci maçı elimizden alan hakem en kritik pozisyonlarda aleyhimize düdük çaldı, tepki gösteren Ataman tribüne gönderildi, inceden inceye dayak yememize izin verdiler maç içinde. Bizde olanlardan daha ağırı oldu ama ceza vermediler Fener'e. Maça çıkmama blöfümüz de elimizde patladı. Konuşacak hiçbirşey kalmadı maça çıkanlar için, çıktık, saha dışı etmenlerle bizi yendiler, geldik.

Dolayısıyla bu konuda sizin işiniz yok.

Bu konu bu durumu önceden görüp tepki koyanların konusudur. Maça çıkmayan ve kaybetmeyenlerin konusudur. Bu durum bize birşey kaybettirmedi, aksine duruş kazandırdı. Tbf'nun yaptığı düzenleme de, "canlarının çok yandığının" bir ispatı.

Basketbolla ilgisiz biriyim. Ancak Turkiye'nin ciddi kısmı da sporu futboldan ibaret görür basketbolu takip etmez.

Geçen sezonun şampiyonu sorulunca bi iki yıla kimse hatırlamaz. Ama o sene bi pislikler dönmüş Galatasaray maça çıkmamıştı diyince herkes hatırlar.

Zihinlere bir çivi caktik, dursun orada.

-Tapatalk-

Son düzenleme:
Ben de basketbolu en az futbol kadar ve hatta son 3 yılda futbolda yaşananlardan sonra ondan daha bile fazla önemseyen biri olarak bu kararın intikamının bizden çok feci alınacağını, ve hatta diğer branşlarda da alınmaya başlandığını düşünüyorum.

Bu ülke de tek gerçek otoriteye karşı çıkıp Robin Hood'luk yaparsan bertaraf olursun. Bu ortam da biz kalkıp Batman'lik yapmaya çalıştık.

Anlayan var mı? Yok

Yönetim içinde bile anlamamışlar ki basket şubesi kapatılmalıydı diye istifa edenler çıkıyor.

Kesinlikle doğru bir karardı. Herşeyi ayarlanmış tezgahın bir parçası olmadık. Şikeciler tıpış tıpış çıkacaklar maça diyorlardı herkesi kendileri gibi dönek ve şeref yoksunu zannettikleri için. Dik duruş diye buna denir. Asalet mecbur kılar!

bak kardeşim

küfür veya hakaret ederek verdiğin cevap, cevap değildir

bu takım 40 küsür maç oynadı buraya geldi atamanı arroyosu taraftarı falan filan

sizin için bunu bir çırpıda silip atıp birilerini hükmen şamp yapmak kolay heralde

bizim için hiç de kolay değil tamam mı

aslanlar gibi takımımızı desteklemek için yönetim kurulu tam tekmil orda olmalıdır

BAŞTA SN AYSAL

ÇÖZÜM BUDUR
İsmail Turut - Adam Var - YouTube

Geri
Üst Alt