Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asgari 2 farkla onde olunmasi gereken durumdur. Gerci bu sene 3 farkli da onde olsak cok rahat izleyemiyoruz.futbolu en zevkli yanlarından biridir odayı terk edip çay koymaya gidersin
azami 2 farkla önden olman gerekir
Okanın ilk senesi şu durumu yazdığımda nasıl karşı çıkıp cvp yetiştiriyodun hatırladın mı"Rahat alırız
Bu maçı da almıyorsak şampiyon olmayalım"
Diyen malların Okan döneminde kavrayamadığı, kavramamamakta ısrar ettiği üzücü olay
Bu takım kimseye fark atamıyor. Fark attığı maçların bile çoğunun ilk yarısı 0 bitiyor. Rahat geçen maçı yok
Yine de 5 maçı 5-0 alıp 6. maçta takılmaktansa, 6 maçı da ıkınarak tek farklı almayı tercih ederim.Okanın ilk senesi şu durumu yazdığımda nasıl karşı çıkıp cvp yetiştiriyodun hatırladın mı
Bu futbol katilinin,transfer fukarasının,kadronun ekmeğini yiyenin,otorite zaafiyeti yaratanın,sözünü dinletemeyenin,paraları har vurup harman savuranın,fblilerle kol kola gezenin,bjksine laf etmeyenin,fbnin penaltısına acuncuğuna şirin gözükmek için penaltı diyenin,avrupada köy takımlarına bizi ezdirenin,küçük büyük farketmeksizin her maç önü maç sonu bahaneleri bitmeyenin,a planı hariç başka hiçbir planı olmayanın,idman yaptıramayanın,izinleri bol keseden dağıtanın,icardiden korkanın,3 senedir oyunu okuyamayanın,değişiklik yapmayı öğrenemeyenin,taraftara posta koyanın,aptal yerine koyanın artık farkında olman geç de olsa doğru bir karar
Aramıza hoşgeldin
Çok evhamli olmakta iyi değil bence.hani totemlerin boyutu bile saçmalasiyo bazen.o zaman hiç maç takip etme diyorum insanlara.eskiden kendime de derdim ama bunu astim ben.
Torente ft sonrası kaosa gelmesi,yerlilerin sahada satışı,taylan berkan cicaldu vs rezil kadroya denk gelmesine rağmen idman performansı,o takımı barcaya ezdirmemesi,kompakt oynatması,takımın naptığını bilmesi (iyi-kötü),kerem gibi dalgalı performansa sahip bazı oyuncuların performansını artırması gibi şeyler sebebiyle hakkını veriyorum sadece konusu açılınca bizde işi yokYine de 5 maçı 5-0 alıp 6. maçta takılmaktansa, 6 maçı da ıkınarak tek farklı almayı tercih ederim.
Senin önerilerin Torrent, ligini 5. bitiren Terzic falan olduğu için seninle aynı safta buluşmamız mümkün değil üzgünüm. Süper Lig'de yabancı hoca pişmanlıktır şampiyonluğa oynuyorsan.
Okan giderse Arda haini gelecek. Sen de ona göre pozisyon alsan iyi edersin.
Sadece Torrent değil. Sezon başı gelenler de batırıyor.Torente ft sonrası kaosa gelmesi,yerlilerin sahada satışı,taylan berkan cicaldu vs rezil kadroya denk gelmesine rağmen idman performansı,o takımı barcaya ezdirmemesi,kompakt oynatması,takımın naptığını bilmesi (iyi-kötü),kerem gibi dalgalı performansa sahip bazı oyuncuların performansını artırması gibi şeyler sebebiyle hakkını veriyorum sadece konusu açılınca bizde işi yok
Yabancı bu ülkede zor onu da biliyorum,yerli önerim sergen ve iso
İsonun bİ winnerlığı eksik onu da camia olarak biz tamamlarız,oynattığı oyun zaten okanın fersah fersah ilerisinde,sergen de aynı şekilde