Maçlarımıza Bilet Bulma ve Yardımlaşma Başlığı

Osman Korkmaz

Tecrübeli Üye
Merhaba değerli renktaşlarım,

Bu başlık altında takımımızın maçlarına gitmek veya bilet almak isteyen taraftarlar için bilgi paylaşımı ve yardımlaşma amacıyla buluşalım istedim. Maçlara sık sık giden ya da bu konuda deneyimli arkadaşlarımızın yorumları, benim gibi uzak bir şehirde (Denizli) yaşayan ve nadiren maça gelebilen kişiler için çok faydalı olacaktır. Hep birlikte birbirimize yardımcı olabiliriz. Şimdiden katkı sağlayan herkese teşekkür ederim.

İlk soruyu ben sorayım. 28 Ekimde ki jimlastik kulübü maçına gitmek istiyoruz 2 arkadaş. Bileti normal satıştan bulabilir miyiz acaba? Yada nasıl buluruz. Teşekkürler.

Yararlı bir başlık. Geçen sene yana yakıla bilet aradım burada.

Ben de Zotnim macina gitmek iatiyorum. Ne zaman satisa cikiyor Avrupa maci biletleri?

Bilet devri resmiyette kapatılmadı mı yav passodan almanız lazım

Eskiden resmi hesap üzerinden biletlerin ne zaman çıkacağını haber verirlerdi. Artık onu da yapmıyorlar. Maçtan 3 a 4 gün önce passo uygulamasını yoklamakta fayda var.

Arkadaşlar bizim maça bilet alacak bi arkadaşın, Antalyaspor pasaligi var. Onunla bilet alabiliyor mu acaba? bilen var mı?

bjk maçı için max 15 bine falan bilet bulurum diye umuyorum. Gs bonusa 1 gün önceden açılma muhabbeti devam ediyor mu acvaba

Eskiden resmi hesap üzerinden biletlerin ne zaman çıkacağını haber verirlerdi. Artık onu da yapmıyorlar. Maçtan 3 a 4 gün önce passo uygulamasını yoklamakta fayda var.
Resmi siteden hala her mactan bir kac gun once duyurusunu yapiyorlar, biletlerin satisa ciktigini ve fiyatlarini falan?

bjk maçı için max 15 bine falan bilet bulurum diye umuyorum. Gs bonusa 1 gün önceden açılma muhabbeti devam ediyor mu acvaba
artık bonuslulara 1 gün önce satılan anlaşma bitti, kombinesi olup gitmeyen olursa gişe fiyatı ve altına verdiği sürece burda yardımlaşma olması güzel olur QR kodu ile giriş yapıyor herkes

benim kombinemin olduğu yer 5 kategori eğer gitmediğim maç olursa gişe fiyatından veririm
tam ortasaha çizgininin ortasında 400 A blok

benim kombinemin olduğu yer 5 kategori eğer gitmediğim maç olursa gişe fiyatından veririm
tam ortasaha çizgininin ortasında 400 A blok
Biz 3 arkadaş gideceğiz, benim işimi görmez ama gitmeyeceğin maçlarda buradan yaz illaki talipli çıkar bence...

Geri
Üst Alt