GSCimbom
Maçların Ertelenmesi Hakkında
Aybars Ay

Maçların Ertelenmesi Hakkında Sayfa 2

Aybars Ay ·

Cevap
55
Okunma
2,7K
Sayfa
2/3
Çok samimiyetsiz bir açıklama.

Dün stad'i dezenfekte ettik herkes rahat gelsin demseydik eğer bugün bunları söyleme hakkımız olurdu.
Bizimkiler de ağlamaya başladı.

Rezillik. 1 ay dalga konusu oluruz zemini hazirladik

19 saat once: Galatasaray Başkanı Cengiz: “Birileri çıkıp maç iptal olsun, seyircisiz oynansın diyor. Bir şey olmaz. Hiçbir sorun yok. Araya ateş düşürmeye çalışanlara, provokatörlere karşı uyanık olalım.”

Ali koc’un dün böyle bir aciklama yaptigini bugun erteleme talebinde bulundugunu düsünün

Re za let
Hiçbir rezillik yok açıklamada. Ülkemizde sadece "1" vaka var ve durumu iyi. Yani salgın yok. Ayrıca dün sabahleyin TFF başkanı seyircili oynanacak dedi. Bunun üzerine yapılmış bir açıklama. Ha tedbir olarak illa seyircili oynatmayacağım deniyorsa o zaman maçlar ertelensin diğer Avrupa liglerinde olduğu gibi. Ama seyircisiz oynanınca futbolcuların, güvenlik görevlilerin canı ne olacak? Onlar virüs kapmayacak mı? Ayrıca maçın seyircisiz oynanması demek insanların kafelerde yine beraber toplanması demek. Otobüslerde, metrolarda insanlar sıkış tıkış giderken virüs kapmayacaklar da açık havada maç izlerken mi kapacaklar? Onu da geçtim kulüplerin ekonomik dayanağı maç hasılatı gelirleridir. Onlar olmazsa kulüpler geçimlerini nasıl idare edecekler?

19 saat once: Galatasaray Başkanı Cengiz: “Birileri çıkıp maç iptal olsun, seyircisiz oynansın diyor. Bir şey olmaz. Hiçbir sorun yok. Araya ateş düşürmeye çalışanlara, provokatörlere karşı uyanık olalım.”

Ali koc’un dün böyle bir aciklama yaptigini bugun erteleme talebinde bulundugunu düsünün

Re za let
Rezalet olsan su post

Git antu'da yaz

Arkadaslar ve ozellikle okudugunu anlamak aciz mallar

Okuyun:

Ayrıca konuya mali açıdan bakıldığında spor müsabakalarının seyircisiz oynanması, seyirci hasılatlarında yaşanacak gelir kaybı nedeniyle ciddi mali zorluklar yaşayan tüm kulüplerimiz adına önemli sıkıntılar doğuracaktır.

Yönetimin yaptığı açıklama yerinde burda bile yönetime çakma derdinde olanlar var neymiş samimiyetsizlikmiş ulan daha dün sabah devletin spor bakanı maçlar seyircili oynanacak dedi yönetim ne yapsın akşam devlet tedbir niteliğinde karar alırsa suç yönetimde mi madem tedbir alınacak futbolcuyuda düşüneceksin maçtaki görevlileri düşüneceksin açıklama yerinde.

Farketmez o futbolla seyırcısız degıl teknık direktorsuz cıksak bızden puan felan alamazlar.
Ya mesele kazanıp kazanmamak değil. Biz seyircisiz de koyarız 2007'de koyduğumuz gibi. Mesele şu; Galatasaray avantaj kaybetsin diye yaptıkları bir operasyon. Eğer gerçekten halkın sağlığına önem verselerdi maçları bir süreliğine toptan ertelerlerdi. Maç seyircisiz oynanınca oradaki futbolcular, güvenlik görevlileri, çalışanlar virüs kapmayacak mı? Bunu bile düşünemeyenler ülkeyi yönetiyor. Aslında düşünüyorlar ama art-niyetli düşünüyorlar.

Seyircisiz maçta görev alan 1000'e yakın personel oluyor yine söylenene göre. Risk ise aynı risk orada da var? Kombinesi yanan taraftar var. Kombinelileri telafi etseler kulübün zararı var. Hadi 1-2 hafta olsa neyse dersin. 1.5 aylık bi süreçten bahsediyoruz. Erteleme talebi yerinde.

Ben zaten maclarin ertelenmesinin doğru olacagini düsünüyorum ama dün öyle bir acıklama varken bugunku acıklama son derece yersiz. Dünkü açıklamayı da doğru bulmadım bu isin yarınını düsünmüyoruz. Aynı olayı ali koc yaşasa sayfalarca elestirirdik
Baskanimizin iletisim sorunu var mali yonden ibra etmeyelim

Re za let

Herkes uzmanı olmadığı konu hakkında boş boş konuşursa sonra böyle komik duruma düşer işte. Ama çok kızamıyorum çünkü düne kadar herkes böyle yapıyordu açıkçası. Konuyu uzmanlara bırakmak lazım, sağlıkçılar ne diyorsa hiç risk almadan uygulamak lazım.

dün seyircisiz oynanacaksa ertelenmeli demeyi düşünebilsek tutarlı bir açıklama olurdu. şuan mahalle yanarken o. saçını tararmış deyimine oturuyor açıklama.

Geri