Üye Görüşü Maddi Güç ve Yeni Bir İvme

mustafa gumus

Yeni Üye
Hamza hoca olacak gibi görünüyor bi kaç takviyede şart takımımıza bir forvet bir orta saha birde stoper ve sağ bekte oynayabilcek bi adam 3 mevkiye 4 adayım var forvet Muhammed Demir orta saha Bilal Kısa sneijder le iyi bir uyumu olur bence stoper içindeUğur Demirok ve Rizedeki hem stoper hemde sağ bek oynayan Koray gerçekten iyi birisi mücadeleci hızlı ve hava hakimiyetide iyi tabi bu topçuları alabilmek için maddi güç pek yok gibi duruyo ama bu transferleri yaparsak iddaalı oluruz çünkü takımda birazda olsa değişim şart özellikle Selçuk v Burak mental olarak bitikler ôzellikle Selçuk 0 fayda adam Semih te çok kötü bana göre sürekli pozisyon hatası var adamda saydığım adamlar bunların yerini doldurur siz arkadaşların görüşleri nedir bu konuda?

Benim önceliğim Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı olurdu.

40 topcu var napiyonuz yaw 50 mi olsun :asd2:

Nokta ve virgulden anlamazmisin sen ?

Şu an takımın en öncelikli sorunları;

1. Adam gibi bir kulüp yönetimi. Şu an ki yönetim pek de ilaç olacak gibi görünmüyor.

2. Adam gibi bir takım hocası. Geçici bi hoca ne kadar faydalı olur?

3. Şişmiş takımdaki çöpleri göndermek. Sayı maximum 24'e inmeli.

4. Maddi sıkıntıları çözmek.

Bu şartlar altında kimse çıkıp yeni oyuncu falan almaz, mevcut kadroyla lig sonuna gidilir ve kulüp mevcut haliyle yeni yönetime devredilir..

Ozan Tufan: 8 m euro
Tolgay Arslan : 2-2.5 m euro (Sene sonu sözlesmesi bittiginden Ocak'ta ucuz bir bonservise alınır)
Doumbia: Sene sonu sözlesmesi bitiyor, gene uygun bir bonservis miktarına bırakabilirler. Max 8 m euro.
Campell: Max. 12 m euro
U.Demirok: Hamza Hoca muhakkak aldırır. Max. 2.5 m euro
Engin Bektemir: 22 yasında Rize'de oynuyor, fazla gündeme gelmesede, bence Töre'den sonra ligin en iyi kanatı.

Max. 35 m euro'luk bir kaynak karsılıgında alınabilecek 6 kaliteli ve nokta atıs oyuncu.

Ozan Tufan: 8 m euro
Tolgay Arslan : 2-2.5 m euro (Sene sonu sözlesmesi bittiginden Ocak'ta ucuz bir bonservise alınır)
Doumbia: Sene sonu sözlesmesi bitiyor, gene uygun bir bonservis miktarına bırakabilirler. Max 8 m euro.
Campell: Max. 12 m euro
U.Demirok: Hamza Hoca muhakkak aldırır. Max. 2.5 m euro
Engin Bektemir: 22 yasında Rize'de oynuyor, fazla gündeme gelmesede, bence Töre'den sonra ligin en iyi kanatı.

6 nokta transfer ile takım ucusa gecer.

-Ozan Tufan ve 8 milyon euro hayal otesi :D (o parayi verenin 7 sulalesine kufur edilmelidir)
-Tolgay olabilir
-Doumbia hakkinda yanlis bilgi sahibisin, 2016 a da bitiyor, yani alamazsin
-Campbell de Arsene Wenger birakirsa alabilirsin
-Ugur icin okadar para verilmemeli
-Engin i bilemem. Bana kalirsa gerek yok bizde Sinan Gumus ler Emre Colak bile var hatta ondan daha iyi..

-Ozan Tufan ve 8 milyon euro hayal otesi :D (o parayi verenin 7 sulalesine kufur edilmelidir)
-Tolgay olabilir
-Doumbia hakkinda yanlis bilgi sahibisin, 2016 a da bitiyor, yani alamazsin
-Campbell de Arsene Wenger birakirsa alabilirsin
-Ugur icin okadar para verilmemeli
-Engin i bilemem. Bana kalirsa gerek yok bizde Sinan Gumus ler Emre Colak bile var hatta ondan daha iyi..

Abi neden küfredecen. Tarık gibi dümdüz adama 4.5 m euro vermissin. Olcan siskosuna 4.5. Amrabat odununa 8.5 ..v.s....daha nicek kazık..

Ozan 19 yasında ve oynadıgı futbol ortada. Anadolu'dan futbolcu alımına bende karsıyım ama Ozan gibi yerli ortasaha 9-10 senede bir gelir. Geldimide kacırmamak gerekiyor.

Doumbia'ya olmayacaksada onun tarzında, yani yokedici bir santrafor olarak Huntelaar derim.

1. oncelık rahat 15 kısı takımdan gonderılmelı...ıkıncısı de ozan tufan ve yabancı forvet onun dısında adam almasakta olur

Abi neden küfredecen. Tarık gibi dümdüz adama 4.5 m euro vermissin. Olcan siskosuna 4.5. Amrabat odununa 8.5 ..v.s....daha nicek kazık..

Ozan 19 yasında ve oynadıgı futbol ortada. Anadolu'dan futbolcu alımına bende karsıyım ama Ozan gibi yerli ortasaha 9-10 senede bir gelir. Geldimide kacırmamak gerekiyor.

Doumbia'ya olmayacaksada onun tarzında, yani yokedici bir santrafor olarak Huntelaar derim.

Cunku hic bir Turk oyuncusu (Turkiye den yetismis) o kadar para etmez, Arda Turan haric. Son yillarda yedigimiz kaziklardan ders cikartmamiz lazim. Ozan genc olabilir, ama bu onu bu kadar degerli kilmaz. Ozan alinacaksa makul 3-4, hadi bilemedim 4.5 milyon euro a alinmali. Tarik a Amrabat a okadar verdik diye bu dogru demek degildir.

Huntelaar a gelirsek ona fitim, yani Huntelaar alinabiliyorsa hic durmasinlar, oyle bir santrafor ilac gibi gelir.

Daha elimizdeki yabancıları oynatamıyoruz... Yeteneksiz yerli futbolcu istemiyorum artık işin gerçeği. Beş para etmezler kusura bakmayın.

Eğer para yoksa, bu takımdan artık içi-geçmiş isimlerle derhal yollar ayrılmalı (Burak,Selçuk,Hamit, Yekta, Umut vs..) ciddi bir masraftan kurtulmuş olacağız

Gelecek sezon kadroda bulundurabileceğimiz isimler ;

Kale : Muslera, Alperen
Stoper : Koray , Semih , R.B.Yılmaz
Sol bek : Telles
Orta Alan : Birhan, İ.Coşkun, Kaan
Kanatlar : Bruma, S.Gümüş, Altuğ, Endoğan
Sneijder (kaptan ve takımın beyni)

Elimizdeki bu potansiyelli isimleri eğer kullanmayacaksak neden aldık anlamıyorum. 2-3 ünü 11'e monte etmeliyiz. Diğerleri yedek olur. Ayrıca eğer bekleneni veremezlerse yolları ayırmak çok çok kolay. Hiç birinin ağır sözleşmesi yok.

Bunların yanına iyi-tecrübeli yabancılar ve G.inler , Ozan Tufan , Tolgay Arslan alınabilir.

Cunku hic bir Turk oyuncusu (Turkiye den yetismis) o kadar para etmez, Arda Turan haric. Son yillarda yedigimiz kaziklardan ders cikartmamiz lazim. Ozan genc olabilir, ama bu onu bu kadar degerli kilmaz. Ozan alinacaksa makul 3-4, hadi bilemedim 4.5 milyon euro a alinmali. Tarik a Amrabat a okadar verdik diye bu dogru demek degildir.

Huntelaar a gelirsek ona fitim, yani Huntelaar alinabiliyorsa hic durmasinlar, oyle bir santrafor ilac gibi gelir.

Aynı seyleri söylüyoruz zaten. Bende Anadolu topcularına karsıyım ama Ozan harbiden futbolcu. Bu yasta lider futbolcu gibi oynaması, cok yönlü olması, fizik olarak sağlam olması.

Ne ise fb veya bjk alırsa nasıl bir topcu oldugunu daha net görürsünüz.

Öncelikle Selçuk ve Burak Kankigilleri ile Hamit'i gönderip ilk önce takımda disiplini sağlayacaksın
ayrıca bu hamle sana senede yaklaşık 10 milyon euro'luk bir kar getirecek
yerlerine de;
Ozan Tufan
Tolgay Arslan
Yabancı FORVET alacaksın

Son düzenleme:
Aynı seyleri söylüyoruz zaten. Bende Anadolu topcularına karsıyım ama Ozan harbiden futbolcu. Bu yasta lider futbolcu gibi oynaması, cok yönlü olması, fizik olarak sağlam olması.

Ne ise fb veya bjk alırsa nasıl bir topcu oldugunu daha net görürsünüz.

Zaten Hamza nin durumu resmiyet kazanirsa yonetimden buyuk ihtimal isteyecektir Ozan i . Bu durumda akilli ve sinsi olmak gerekir:
max. 4 milyon euro + 2 tane copu kakalamak lazim. Zaten transfer yapmadan once satmamiz gereken oyuncular var, ve bu sayi az degil. Onlarin hepsini satamayacagina gore, bazilarini takasta + para formulu ile Ozan i almaya caliscan.

Benim anlatmak istedigim bu.

Bu yaz en az 20m euro harcayabiliriz eger o vasat oyunculari satabilirsek.

Burak 4m
Selcuk 5m
Amrabat 3,5m
Hamit 3m
Pandev 3m
Cemaili (bilmiyorum/kararsizim)
Yekta 1m

Tolgay Arslan - 3m
Nuri- 8m
Huntelaar - bedava
Ayew - bedava
<DEFANSCI> 5m
Lacazette/Remy 8m

Burak 4m
Selcuk 5m
Amrabat 3,5m
Hamit 3m
Pandev 3m
Yekta 1m

Tolgay Arslan - 3m
Nuri- 8m
Huntelaar - bedava
Ayew - bedava
<DEFANSCI> 5m
Lacazette/Remy 8m

maxresdefault.jpg

Burak 4m
Selcuk 5m
Amrabat 3,5m
Hamit 3m
Pandev 3m
Yekta 1m

Tolgay Arslan - 3m
Nuri- 8m
Huntelaar - bedava
Ayew - bedava
<DEFANSCI> 5m
Lacazette/Remy 8m

-Selcuk a o paralari veren olmaz/malum kontrat sartlari cok feci + yaslaniyor
-Hamit e en fazla 1 milyon euro verirler
-Pandev icin de oyle
-Para edecek sadece Burak var 5 milyon euro o da Rusya dan talibi olursa.

Lacazette 15 milyon euro, hayal yani.
Remy i de Mou birakmaz.

2015 - 2016 sezonuna kadar şu adamlardan kurtulmamızı sağlayan her kim olursa elini öperim. Bakın nasıl maddi güç ve ivme kazanıyoruzz.

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 50
Yabancı sınırı kalkmadan bu çapsız yerlilerden kurtulamayız. Kadromuz hep kötü kalır..!

Geri
Üst Alt