Madonna'dan Bir Darbe de Real Madrid'e!

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Madonna'dan bir darbe de Real Madrid'e!

madonnadan_bir_darbe_de_real_madride_h30124.jpg

Real Madrid tıpkı Galatasaray gibi zemini komple değiştirmek zorunda kaldı

İspanyol devi Real Madrid, stadının zeminini tamamen yeniliyor. Santiago Bernabeu Stadı'nda iki gün önce konuyla ilgili çalışma başlatılırken, yarın ise çalışmalar tamamlanacak. Futbolmabedine 2010 yılında serilen çimler o tarihten bu yana ilk kez değiştiriliyor.

Eflatun-beyazlıları yenileme çalışmalarına iten neden ise statta verilen bir konser oldu. Haziran ayında ünlü rock grubu Rolling Stones'u ağırlayan Santiago Bernabeu Stadı'nda zeminin bu konser sonrası çok kötü bir hale geldiği, bir daha toparlanmadığı, bunun James Rodriguez'in imza töreninde iyice ortaya çıktığı belirtildi.

Bu durum akıllara Galatasaray'ın yaşadığı sıkıntıyı getirdi. Türk Telekom Arena'da da iki yıl önce yine bir Haziran ayında yıldız şarkıcı Madonna bir konser vermiş, 50 bin kişinin katıldığı konser sonrasında, sahanın zemini bir daha toparlanamamış, seyircilerin hem çimi hem de altındaki drenajı bozduğu tespit edildikten sonra, komple değişikliğe gidilmişti. Sarı-kırmızılıların ardından Real Madrid de aynı şekilde sahasına format atmak zorunda kaldı.

Madonna'dan bir darbe de Real Madrid'e!

Bu kaşar yüzünden 2 senedir kışları bizim stad patates tarlasına dönüyor.

2-3 sene oncede olmustu, onlar icin problem degil, 20-30 tane kamyon gelmisti Hollanda dan, 3 hafta icinde yenilenmisti.. Yine yaparlar..

Hiç hazetmem kendisinden...Mtv'nin yarattığı şarkıcı...Bir de çim yiyici oldu başımıza :D

Onlar düzeltirler de bakalım bizimki ne olacak bu sene.

Valla bende maradona diye okudum nasıl darbe vurmuş anlamaya gelmiştim

Tepetaklak

iyide konseri veren rolling stones. niye madonna'ya iftira atilmis anlamadim:D

Doğarken ardından güneş tepelerin selamun aleykum bütün teletabilerin

Geri
Üst Alt