- 18 Mayıs 2011
- 49.961
- 52.960
- 4.398
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta sahaya enerji katar , Torreiraya yardımcı olur baya. Torreira tek başına her yere yetişmeye çalışıyor onu dinlendirir biraz.Yabancı da boşluk olursa uygun fiyata 2 milyon gibi denenebilir bir oyuncu.
Geçen sene bizim maçta da iyi oynadı diye hatırlıyorum. Topu alınca kolay kaybetmiyordu. Bence alınıp denenebilecek bir oyuncu ama yabancı sınırı boşalması lazım eğer çok bütçe yoksa 2 milyon civarı bir paraya denenebilir ama verirler mi yoksa 5-6 milyon fiyat mı çekerler?Orta sahaya enerji katar , Torreiraya yardımcı olur baya. Torreira tek başına her yere yetişmeye çalışıyor onu dinlendirir biraz.
Yunus Akgun ile kafa kafaya takas yapar gecerim, 21 yasinda benfica altyapisi var 2 sene sonra 15 milyona satarimGeçen sene bizim maçta da iyi oynadı diye hatırlıyorum. Topu alınca kolay kaybetmiyordu. Bence alınıp denenebilecek bir oyuncu ama yabancı sınırı boşalması lazım eğer çok bütçe yoksa 2 milyon civarı bir paraya denenebilir ama verirler mi yoksa 5-6 milyon fiyat mı çekerler?
o zaman bizim maça kadar bu da gider belki.Oyuncuyu Sevilla izliyor zaten 2.5 m Euro teklif yapacaklar belki de yaptılar orasını bilmiyorum. Demirspor 5 m Euro istiyor.
Oyuncu profili olarak pas yüzdesi yüksek, ikili mücadelelerde ayakta kalan, uzun pas atabilen, temaslı oyunu seven bir oyuncu. Özgüveni de çok yüksek savunmadan top çıkarırken baskıdan etkilenmiyor risk alabiliyor
Demirspor'un tahta kapalı hocam nasıl takas yapacaksın deli gibi nakit para arıyorlarYunus Akgun ile kafa kafaya takas yapar gecerim, 21 yasinda benfica altyapisi var 2 sene sonra 15 milyona satarim
Transfer yasağı var adana'nın nakit isterler direk.Yunus Akgun ile kafa kafaya takas yapar gecerim, 21 yasinda benfica altyapisi var 2 sene sonra 15 milyona satarim