maestro

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
antónio simão muanza (21 yasinda), bilinen adıyla maestro, orta saha pozisyonunda oynayan angolalı millî futbolcu. süper lig ekibi adana demirspor'da forma giymektedir

Ndiaye izlemi verdi

1723365905027.png

Yabancı da boşluk olursa uygun fiyata 2 milyon gibi denenebilir bir oyuncu.

Geçen sene Kerem Demirbay Ads’ye golü atmadan önce pazara yolladıığı oyuncu buydu.

Orta sahaya enerji katar , Torreiraya yardımcı olur baya. Torreira tek başına her yere yetişmeye çalışıyor onu dinlendirir biraz.
Geçen sene bizim maçta da iyi oynadı diye hatırlıyorum. Topu alınca kolay kaybetmiyordu. Bence alınıp denenebilecek bir oyuncu ama yabancı sınırı boşalması lazım eğer çok bütçe yoksa 2 milyon civarı bir paraya denenebilir ama verirler mi yoksa 5-6 milyon fiyat mı çekerler?

Oyuncuyu Sevilla izliyor zaten 2.5 m Euro teklif yapacaklar belki de yaptılar orasını bilmiyorum. Demirspor 5 m Euro istiyor.

Oyuncu profili olarak pas yüzdesi yüksek, ikili mücadelelerde ayakta kalan, uzun pas atabilen, temaslı oyunu seven bir oyuncu. Özgüveni de çok yüksek savunmadan top çıkarırken baskıdan etkilenmiyor risk alabiliyor

Geçen sene bizim maçta da iyi oynadı diye hatırlıyorum. Topu alınca kolay kaybetmiyordu. Bence alınıp denenebilecek bir oyuncu ama yabancı sınırı boşalması lazım eğer çok bütçe yoksa 2 milyon civarı bir paraya denenebilir ama verirler mi yoksa 5-6 milyon fiyat mı çekerler?
Yunus Akgun ile kafa kafaya takas yapar gecerim, 21 yasinda benfica altyapisi var 2 sene sonra 15 milyona satarim

Oyuncuyu Sevilla izliyor zaten 2.5 m Euro teklif yapacaklar belki de yaptılar orasını bilmiyorum. Demirspor 5 m Euro istiyor.

Oyuncu profili olarak pas yüzdesi yüksek, ikili mücadelelerde ayakta kalan, uzun pas atabilen, temaslı oyunu seven bir oyuncu. Özgüveni de çok yüksek savunmadan top çıkarırken baskıdan etkilenmiyor risk alabiliyor
o zaman bizim maça kadar bu da gider belki.

Okan buruk bize karşı oynamadan istemez. Bizim maçtan önce transfer dönemi kapanmazsa telif yaparız

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elindeki bandaja kadar badou ndiaye gelsin ben ikna oldum

images

yakışır göztepeye

SÜPER Lig'de sakatlıktan beli bükülen takımların başında gelen Göztepe, kadroya takviye çalışmalarına hız verdi. Hedefini Avrupa kupalarına katılmak olarak belirleyen ve eksik gördüğü mevkiileri transferlerle doldurmayı hedefleyen Göz-Göz, rotasını Adana Demirspor'a çevirdi. Bu sezonun flaş ismi Isaac Solet'in çapraz bağ ameliyatı nedeniyle sezonu kapatmasının ardından orta saha arayışlarını sürdüren İzmir ekibi, Akdeniz ekibinin 21 yaşındaki Angolalı ön liberosu Maestro'nun peşine düştü. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan A.Demirspor müsabakasında sergilediği futbolla Göztepe teknik heyetinin beğenisini kazanan genç futbolcunun transferi için girişimlerin başladığı öğrenildi. 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Afrikalı futbolcunun da bu sezon küme düşmenin en önemli adaylarınan biri olarak gösterilen Çukurova ekibinden ayrılmaya sıcak baktığı öğrenildi. Maestro'nun devre arası takıma kazandırılması için Adana kurmayları ile temasa geçildiği öğrenildi.

Geri
Üst Alt