maestro

Devre arası ogundu ile alınmalı direkt

Yolun bahtın açık olsun vala aslan gibi adamsın sürekli dikine gidiyor birde helal lan sana

Hocamızın Metehan gibi evlatları var böyle cengaver adamları ister mi gidip 12 kişiyle mi oynayacağız...

Aylarca söyledik kemen ve maestro dedik alın yedekte dursun dedik dinletemedik genç siyahi oyuncu ayağıda kötü değilse birakirlimi

Bu tip adamlar için -ezbere- yabancı kontenjanı harcanmasına karşı çıkardı çoğu kişi. E U23 kontenjanına gerek kalmadan dahi boş yabancı kontenjanımız vardı ne olacaksa?

Her izlediğimde beğendiğim bir oyuncu, defalarca bahsettim. Elalem bedavadan ucuza bunları buluyor, bizim epey kıdemli scout ekibimiz ve hocamız 30 milyon maliyeti olmayan hiç kimseleri beğenemiyor...

Bu tip adamlar için -ezbere- yabancı kontenjanı harcanmasına karşı çıkardı çoğu kişi. E U23 kontenjanına gerek kalmadan dahi boş yabancı kontenjanımız vardı ne olacaksa?

Her izlediğimde beğendiğim bir oyuncu, defalarca bahsettim. Elalem bedavadan ucuza bunları buluyor, bizim epey kıdemli scout ekibimiz ve hocamız 30 milyon maliyeti olmayan hiç kimseleri beğenemiyor...
oyuncu gözü olan herkes istiyordu. Özellikle fener maçlarında iyi olduğu göründü.
Bir emre utkucan bir de okan buruk göremedi

Elindeki bandaja kadar badou ndiaye gelsin ben ikna oldum

images
Gs scout ekibine emre utkucandan daha faydalı olurum @dursun @Kavukcu

Geri
Üst Alt