Mafia 3 Duyuruldu!

Onur Bakır

LGBTQ+++
Hocaların Hocası
Oyun dünyasının en gözde serilerinden olan Mafia'nın üçüncü oyunu hakkında daha önce söylentiler ortaya çıkmıştı. Serinin dağıtımcısı 2K, Twitter üzerinden nihayet Mafia III'ü resmi olarak duyurdu.

Şimdilik 2K, Mafia III'e ait sadece bir görsel paylaştı. Belirtilene göre oyunun duyuru videosu ve oyuna ait ilk bilgiler 5 Ağustos'ta Gamescom festivalinde Türkiye saatiyle 15.00'da gelecek. 2K'in yayınladığı görselde ormanlık bir alanda biri kadın olan dört karaktere yer veriliyor. Bu karakterlerin kim olduğu yayınlanacak duyuru videosunda ortaya çıkacaktır.

2K, serinin yeni oyunu için yayınladığı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi: "Mafia III; oyunculara zengin hikaye anlatımına sahip organize suç dünyasına ve dönemin arabalarını, müziklerini ve modasını doğru bir şekilde yansıtan, özenle yaratılmış bir oyun dünyasına kapı açmasıyla ünlü Mafia serisinin yeni üyesidir."

Mafia III, 2K'in son zamanlarda kurduğu Kaliforniya merkezli Hangar 13 tarafından geliştirilmekte. Gamescom'da gösterilen videonun yanında Mafia III, kapalı kapılar arkasında basına özel olarak gösterilecek.

https://mafiagame.com/

https://twitter.com/mafiagame

0k7X68.jpg

Ben açacaktım şimdi konuyu, erken davranmışsın :)

Umarım Mafia 2'nin devamı niteliğinde olur. Karakterler ve hikaye harikuladeydi.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Mafia II çıktığında bilgisayar canavar gibiydi şimdi pert durumda nasıl oynayacağım onu düşünüyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gangster havasından çıkılmış. Mafia kavramını tam yansıtmıyor gibi gözüküyor.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Efso oyun, benim pc kaldırmaz ama artık yenilemeliyim.

haydaaa

içine etmişler gibi ama gta5den öncede gta5e iyi saydırmışlardı ama en iyi oyun sayılır :D

2K Games, Mafia 3'ü resmi olarak duyurduktan sonra oyunun ilk ekran görüntülerini ve oynanış videolarını paylaştı. Bunun yanında Mafia 3 çıkış tarihi hakkında sadece 2016 yılında çıkış yapacağı bilgisi paylaşıldı. Fakat dünya çapındaki en büyük oyun satış birimlerinden olan GameStop'ta Mafia 3 listelenerek çıkış tarihi 26 Nisan 2016 olarak gösterildi.

Mafia 3 - İlk İzlenim - YouTube

Mafia II'de yanlış hatırlamıyorsam bir görevde playboy dergilerini topluyorduk :D Vay bee..
Serinin ikinci oyununa çok benziyor ama bu oyunda detaylar ve senaryo daha iyi olmuş sanki.

Mafia II'nin çizgisine yaklaşamayacağını düşünüyorum. Mafia II'deki hikaye bambaşkaydı.

Finalinde göz yaşlarımı tutamadığım doğrudur.. ;(

Geri
Üst Alt