Magnum Spider 8.1 HPI Bot

Sinan Eroğlu

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
yakın zamanda almayı düşündüğüm ancak bir türlü waterproof mu değil mi öğrenemediğim bu bot hakkın da bilgisi olan kullanan tecrübe edinen var mı?

botas-borceguies-magnum-spider-81-hpi-tactical-2013-gsg9-4180-MLA2861283068_072012-F.jpg

dipnot: Urban serisi değil de HPI serisi alacağım gerçi tasarım farkı dışında fark yok sanırım aralarında

Son düzenleme:
Bana waterproof değil gibi geldi, Çinli bi alışveriş sitesinde de waterproof değil diye bir yorum yapılmış. Araştırmanı öneririm

Bana waterproof değil gibi geldi, Çinli bi alışveriş sitesinde de waterproof değil diye bir yorum yapılmış. Araştırmanı öneririm

amazon da da işte bir ilan da waterproof yazmışlar ama bilemedim gerçi Türkiye den alacağım kadıköy de var satan yer orada ki adama da sorarım da maksat bilip gitmek kazıklamayacağı ne malum? bir de askeri postal su geçirir mi ? yani sonuçta bu askeri bot acaba su geçirir mi geçirmez mi :D bilemedim

Son düzenleme:
amazon da da işte bir ilan da waterproof yazmışlar ama bilemedim gerçi Türkiye den alacağım kadıköy de var satan yer orada ki adama da sorarım da maksat bilip gitmek kazıklamayacağı ne malum? bir de askeri postal su geçirmez olabilir mi ? yani sonuçta bu askeri bot acaba su geçirir mi geçirmez mi :D bilemedim

attachment.php

Bak şimdi benimde aklıma girdin nekadar bu kerata ? :D

Ekli dosyalar

• 2013121304826_tacmg02f5.webp
    2013121304826_tacmg02f5.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 101
yazıya göre kimyasal bile geçirmiyor :D

Applied inside a plasma chamber, the ion-mask™ treatment binds invisibly to the boot's surface and fibers, resulting in extraordinary benefits without affecting the look, feel, or breathability of the boot. The technology gives our footwear excellent liquid repellency, which stops external water, blood pathogens and chemicals from getting in – while allowing perspiration to escape. Unlike membrane technologies, ion-mask™ is not a physical barrier, so it delivers the full natural airflow as well as reducing unnecessary weight.

Son düzenleme:
13611-magnum-spider-8-1-hpi-bot-2013121304826_tacmg02f5.jpg

Bak şimdi benimde aklıma girdin nekadar bu kerata ? :D

ah aynı anda paylaşmışız sitesin deki yazıyı, 250 liracık :D sitesin de kimyasal bile geçirmediğini söylüyor haha :D

edit fiyatı 360 tl olmuş malum kış geliyor ya artırmışlar hemen

Son düzenleme:
Arkadaş kullanmış ama urban serisini kullanmış, dediği şu postal veya bot gibi ağır değil spor ayakkabı gibi çok hafif.

Du bakalım gidip bir gerçek göreyim şunu , alabilirim kimyasal geçirmiyosa ne ala :D

Du bakalım gidip bir gerçek göreyim şunu , alabilirim kimyasal geçirmiyosa ne ala :D

kadıköy yakınlarındaysan pasaj varya kadıköy pasajımı öyle bir şey akmar yakınlarında yer altında askeri malzeme kamp ürünleri satan dükkanlar var. alt katta yürüyen merdivenin "yukarıya doğru çıkan" hemen onun karşısın da var satan 250 lira demişti 1 ay önce bana şuan fiyatı nedir bilemiyorum

kadıköy yakınlarındaysan pasaj varya kadıköy pasajımı öyle bir şey akmar yakınlarında yer altında askeri malzeme kamp ürünleri satan dükkanlar var. alt katta yürüyen merdivenin "yukarıya doğru çıkan" hemen onun karşısın da var satan 250 lira demişti 1 ay önce bana şuan fiyatı nedir bilemiyorum

Kadıköy e ve esnafına para bırakmıyorum renktaş , eğer sadece orada satılıyorsa takunyayla gezerim yine o mal toprağına para bırakmam :D

Geri
Üst Alt