magnus carlsen

rahat yenerım bunu

Bir ara epey calisiyordum. Hatta rus bir GMden uzun süre derste aldim fakat sonra zaman darligi nedeniyle birakmak zorunda kaldim. Satranc cok fazla zaman istiyor. Satranca zaman ayiracak lüksüm olsa, 7/24 acilis calisirdim.

Şuan için öyle gözüküyor ama böle giderse bilgisayar programlarının 20 yıl içinde bu oyunu çözebileceklerini sanıyorum.

Açılışta milyonlarca ihtimal,varyant var.Bir varyantta biri yeni bir hamle ile geliyor oyunun gidişatı baştan aşağı değişiyor.Bilgisayarlar daha güçlü olacak tabiki de oyunu tamamen çözebilecekler mi bence soru işareti.

Açılışta milyonlarca ihtimal,varyant var.Bir varyantta biri yeni bir hamle ile geliyor oyunun gidişatı baştan aşağı değişiyor.Bilgisayarlar daha güçlü olacak tabiki de oyunu tamamen çözebilecekler mi bence soru işareti.
Dediğim gibi şuan uzak ihtimal olarak görülsede eninde sonunda çözülebilir diye düşünüyorum. Ama bu oyunuda güzel kılan milyonlarca hamle olasılığı oyunun tamamen süprizlerle dolu olması, oyunu kazandım derken rakibin bir hamlesi ile oyundan yenik ayrılabilirsin satrancıda çekici kılan taraf bu bence.

The god father

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tebrikler,güzel maçtı.

handshake-smiley-emoticon.gif

seriye devam edecegiz ins

Geri
Üst Alt