Mahkeme, Galatasaray'ın Seçime Gitmesine Karar Verdi. Mustafa Cengiz, Aday Olabilecek İddiası!

Balls son Madrid baskani ile alakali konusmasindan sonra acaip sogudum. Takim 6 0 yenilmis ve Falcao'yu nasil aldik diye ovunuyor. Secime girebilmesi hak ve adalet icin olumlu fakat rakibi kazansin.

gerekirse k-oca ana avrat duz gidecek bir baskan istiyoruz
Ustad katılmıyorum. GALATASARAY Başkanı olacak kişi diger başkanlara üst perdeden bakarak asla muhattab olmamalı. Bunun icin bir tane sivri dilli basın sözcüsü tutarak herşeyi ona söyletmeli,böylece karışısındaki rakibinin prestijini ve karizmasını otomatik düşürürken,kendi karizmasini üstte tutmalı

Baya iyi olmuş. Yönetim açısından ne zaman sıkıntı olsa şampiyon oluyoruz. Kaos lazımdı bize. Normalde başımızdaki hocayı kovup Terim'i getiriyorduk ama o fiziksel olarak şuan mümkün değil.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Muhtemelen yeni yonetim geldiginde ki Cengiz'in hic şansı yok bence,Fatih Hoca kendi.istifa edecektir. Yeni yönetim kabul eder mi etmez mi konusuna gelecek olursak,eger 14 Aralik tarihi dogru ise zaten.o zamana kadar Basaksehir,Ts ve Alanya ile oynamis olacagiz,özetle o üç macta alacağımız puanlar hocamızın geleceğini belirleyecek. Kötü olursa ve rakipler cok kayıp yaşamazsa istifa kabul edilir. Aksi durumda hicbir yeni yonetimin istifayı kabul etmeye gtu yemez.

Bu yönetim giderse batariz.

Hamamcioglu, adnan ozturk, turgay kiran gibi showmen ve işe yaramazlarla dolu GS genel kurulu. Hic biri de M.Cengiz gibi disiplinle yonetip GS ı kara gecirme hedefi tasimaz.

Umarim M.Cengiz yine seçilir.

Ben çok fena kıllandım bu haberden. Umarım Mustafa Cengiz tekrar seçilir. Başarısız yönleri olsa dahi makama yakışan biri ve mali disiplini iyi sağladı. Arkadaşlar bu yönetimin yerine gelecek olan olsa olsa Eşref Hamamcıoğlu ve avanesi olacak. Tehlikenin farkında mısınız acaba?

Cengizin karşısına herhangi liseli bir aday çıksın kazanmama şansı yok

Millete nizipliden gına geldi Tarftarada geldi.Hem idari hem sportif hiç bir başarısı yok Başarı varsa Terimindir.

Beni aday yapın liseli apoleti basın kazanmazsam birşey bilmiyorum Şahsen cengizin bet suratından hep aynı tarz

açıklamalarından gına geldi adamda vizyonda yok çözümde yok bir başkan gidip hatrı sayılır bir sponsor bulursa

O işte başkandır.Gerisi yalan

İşte bu beee. Haftaya güzel başlamamı sağlayan haber.
Kurtuluyoruz Galatasaray’ımı çiftliğe çeviren bu çapsızlardan.
Benzinci kebapçı otobüsçü no more

Cengizin karşısına herhangi liseli bir aday çıksın kazanmama şansı yok

Millete nizipliden gına geldi Tarftarada geldi.Hem idari hem sportif hiç bir başarısı yok Başarı varsa Terimindir.

Beni aday yapın liseli apoleti basın kazanmazsam birşey bilmiyorum Şahsen cengizin bet suratından hep aynı tarz

açıklamalarından gına geldi adamda vizyonda yok çözümde yok bir başkan gidip hatrı sayılır bir sponsor bulursa

O işte başkandır.Gerisi yalan

Burada anket ac bak bakalim M.Cengiz 1. çıkmıyor mu?

Dursun baskandi 2.5 yil. 0 kupa , her yil zarar. Hatta 1 yil 140 milyon euro zararla rekor kirdi. 0 derbi galibiyeti, tl bazinda satilip peşkeş cekilen riva , florya, kaybedilen ada !!

Unal aysal her yil zarar. Tek kara gecen baskan son donemde M. Cengiz. 2 yil, 2 sampiyonluk +kupalar. Bakacak olursan gayet iyi transferler.

Ben fenerli olsam M. Cengiz i istemem GS ın başında !

Bence en güzeli bu oldu gitsin seçime yine kazansın kimse sesini çıkaramaz kaybederse kongre seni istemiyor demektir zorla durmak da anlamsız olur o zaman

Liseliler ne yapar ne eder cengiz'e rakip çıkarır ve seçtirir.

Seçim süreci içinde de medya,hakemler,fenerasyon da fırsattan istifade edip önümüzü kestikce keserler.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

Tamam eyvallah Mustafa Cengiz gitsin de bunlar şimdi gider Dursun denilen şarlatanı veya Hamamcı denen müptezeli başkan yapmaya kalkarlar. Camiamızda maalesef aday olacak düzgün, vizyonu olan adam da yok gibi. Varsa da aday olmak istemiyor sürekli var olan bir kaos yüzünden. Yine de hayırlısı olsun.

Liseliler ne yapar ne eder cengiz'e rakip çıkarır ve seçtirir.

Seçim süreci içinde de medya,hakemler,fenerasyon da fırsattan istifade edip önümüzü kestikce keserler.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!
Federasyona karşı çıkıyor sanki M.C içeriye aslan o

Geri
Üst Alt