Mahkeme, Galatasaray'ın Seçime Gitmesine Karar Verdi. Mustafa Cengiz, Aday Olabilecek İddiası!

EJFt9kbW4AU2YK4

Baskan degil ama yonetim
Ali Durust
Abdurrahim Albayrak
Bahittin Demirbilek
Erden Timur
Ali Sabanci
Sinan Tara
Gibi isimlerden 3 4 tanesi olsun. Baskan da Aysal dahil Muhtar Kent, Haluk Ulusoy gibi isimler olsun. Hatta Ali Durust bile olabilir.

Abdurrahim başkan Mustafa Cengiz'in listesinde değilse bu listededir.Eğer Mustafa Cengiz'in listesindeyse Mustafa Cengiz 3 yıl daha başkan seçilir..

Süleyman Rodop yönetimden biriyle telefon görüşmesi yaptı.Yapacak işlerimiz daha var.Seçime gitmeyi şuan düşünmüyoruz demişler..

Burada anket ac bak bakalim M.Cengiz 1. çıkmıyor mu?

Dursun baskandi 2.5 yil. 0 kupa , her yil zarar. Hatta 1 yil 140 milyon euro zararla rekor kirdi. 0 derbi galibiyeti, tl bazinda satilip peşkeş cekilen riva , florya, kaybedilen ada !!

Unal aysal her yil zarar. Tek kara gecen baskan son donemde M. Cengiz. 2 yil, 2 sampiyonluk +kupalar. Bakacak olursan gayet iyi transferler.

Ben fenerli olsam M. Cengiz i istemem GS ın başında !
açın hodri meydan parayı yemiyor diye hiç kimse iyi başkan olamaz inan edin demekten başka bir işe yaramayan
sözü geçmeyen bir başkan klübü cengizmi yönetiyor Fatih Terimmi? Bence Terim Cengiz kukla gibi adam.
Anketi açın bakalım.kim çıkacak.Dursunu zaten saymıyorum ama o beter dursun tamam çok para harcadı kabul 2katı para verdi.
Yanlıştır ama onun kurduğu takım 2 sene şampiyon oldu cengizin takımınıda görüyoruz.

Kulup sportif acidan kotu bir donem gecirirken kendi istegiyle secime gitmesi pek anlasilir degildi zaten

Geri
Üst Alt