Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Valla birader evrensel hukuk normlarına göre sanıklar haklarında her türlü lehte değişikten yararlanır. Fakat iddanameye göre Aziz ve Çetesi Ağır Cezadan Sulh a aldıramazlar davayı. Dava muhtemelen ileride kabul edilirse BJK-TS kısmı Sulh cezaya atılır. FB ve Olgun Peker kısmı ağır cezada yargılanmaya devam ederler. Şekip-Aziz ve çok bulaşanlar tahliye falan olamaz. Diğerleri tahliye olur ama yüksek ihtimal ceza yer.

Bir şey sorabilir miyim? Hukuçu musunuz? Ona göre sorularım olacak size

Sf. 314 Murat Şahin'in ifadesi bomba. İtiraflar var.

Murat Şahin'in de hapse atılmamasının nedeni, şikenin o dönem suç olmamasından dolayı imiş.Serdar Kulbilge,Serkan Kırıntılı olayları vardı o sezon.

Yasa değişikliği Aziz ve fb için umut olamaz. Umut olabilmesi için şu madde koyulmalı : "Şike suç kapsamından çıkarılmıştır".CMUK'u değiştirecek değiller ya.

Türk Futbolunu Katili pisLİG TV:mad:

Vah canım ülkemin canım insanları!Demek dini duyguların güçlü ha?Her lafında Allah, kitap eksik etmeyen bu kardeşler bunu güdüsel olarak yapıyorlar demek ki! Çünkü bana öğretilen haksız kazanç elde etmek, başkasının hakkını yemek her şeyden önce ahlaksızlıktır, haramdır!!!

2 tane itiraf var.

1. İbrahim Akın

2. Murat Şahin

Hepsi zaten tapelerle desteklenmiş

Sonuç olarak

Fener kümeye!

Savcının tutması normal çünkü bir çok konusma var menajerin sacma sapan. Adalı'nın konusması olmasa bile sorf delıllerı toplamak için bile ıcerıde tutar bunu yapar neden? Çünkü adı geçen bir at söz konusu aslında o at transfer için geçen bir at. En basiti atı arastırmak için bile adalı'yı içerde tutabilir sırf delilleri yok etmek içim. İbrahım Akın ifadesınde şike teklıfı almadıgı soyluyor aksine Fb ile ilgli ifadesınde şike teklifi aldıgını kabul edıyoor. Dikkat cekmek gereken nokta su: İbrahım Akın diyor ki Bana Beşiktaş^tan şike teklif edılmedı transfer teklıfı edildi. AMA menajerim sureklı iyi oynamamamı soyledi. Ama yonetıcılerın boyle bır ıstegının belgesı yok

Görecegiz daha. Dedigim gibi, ben eger gizli birseyler cikmazsa Besiktasin siyirabilecegini düsüniyorum. Ama Avukat Ali Rizda Dizdar gibi bir Avukatla hic sanmiyorum. Dün biraz izledim, adam tam anti.

tek isteğim var aziz den, 2000-2001 sezonunun hesabını versin. okan buruk , emre belözoğlu ve ersun yanal 'a kaç para verdi açıklasın. bari bunu yapsın.

şu 10 yıl hakkımız yenmese 4. yıldızı takmıştık.

şike şike bankasyaya.. %100 delilli şike yapmışlar.. beşiktaş ve trabzonda gidici normal şartlarda...

Bir şey sorabilir miyim? Hukuçu musunuz? Ona göre sorularım olacak size

Değilim hacı ama kendimi ilgilendiren kısımlarından dolayı çok haşır neşir olduk ticari hukukla, e ceza hukuku da benziyor sonuçta yorum mantalitesi benzer ona göre yorumluyorum :sgr:

ya bişey soracağım bu tff klupler ile ilgili kararı sezon sonunda vereceğiz diyor.Peki bu şikebahçe şampiyon olursa ne olacak?2 şampiyonluğuda elinden alınması lazım ozaman.

şampiyon olsa ile sayılmayacak şampiyonluk. hangi sırada bitirirse bitirsin sonunda yine bank asya mali yine bi katakulli peşinde o yüzden sezon sonun kadar zaman kazanmak istiyor yada topu uefaya atıp sizi ben değil uefa düşürdü demeye çalışıyor maksat taraftarı oldugu camia onun üstüne gitmesin fazla.

Görecegiz daha. Dedigim gibi, ben eger gizli birseyler cikmazsa Besiktasin siyirabilecegini düsüniyorum. Ama Avukat Ali Rizda Dizdar gibi bir Avukatla hic sanmiyorum. Dün biraz izledim, adam tam anti.

Adalı ve Havutçu'nun avukatı değil kendisi zaten sanırım Korcan'a bakıyor.

Yüklenin twitterdan #fenerbuyuklugu32mb (not: 32 mb iddianamenin pdf dosyasının boyutu) :weqweq:

Değilim hacı ama kendimi ilgilendiren kısımlarından dolayı çok haşır neşir olduk ticari hukukla, e ceza hukuku da benziyor sonuçta yorum mantalitesi benzer ona göre yorumluyorum :sgr:

Hımm. Anladım peki Beşiktaş ile ilgili kısımda gördüğün nedir . Ben hukuk gözüyle baktığımda Beşiktaş'a dair bir şey olmayacak diyebiliyorum. En fazla transfer yasağı gelebilir. Evet ürkütücü birçok konuşma var ama hepsi menajer ve oyuncular arasında. Hiçbir konusma yok Adalı'nın futbolculara ve menajere karşı oynamayın ,oynamamalarını soyle para vericem bu tıp hıcbır konusma yok. Menajerin işgüzirlıgı soz konusu. Ben de bunu yorumladım herkes tepkı verdı. O yuzden 1 hukukcu arkadas daha tarafsız olarak yorumlasın da herkes gorsun ısteyecektım

news_manset_resim_nh_mehmet-ali-aydinlar0003.jpg

Hımm. Anladım peki Beşiktaş ile ilgili kısımda gördüğün nedir . Ben hukuk gözüyle baktığımda Beşiktaş'a dair bir şey olmayacak diyebiliyorum. En fazla transfer yasağı gelebilir. Evet ürkütücü birçok konuşma var ama hepsi menajer ve oyuncular arasında. Hiçbir konusma yok Adalı'nın futbolculara ve menajere karşı oynamayın ,oynamamalarını soyle para vericem bu tıp hıcbır konusma yok. Menajerin işgüzirlıgı soz konusu. Ben de bunu yorumladım herkes tepkı verdı. O yuzden 1 hukukcu arkadas daha tarafsız olarak yorumlasın da herkes gorsun ısteyecektım

Ben de öncelikle Beşiktaş kısmını okudum, Fener'i biliyoruz zaten.

Maçta her türlü pislik dönmüş o kesin. Ama tüm pislik Yusuf Turanlı'nın başının altından çıkmış. Yusuf Turanlı ve Beşiktaş yönetimi arasında bağ çıkarsa sıkıntı olabilir ama Fenerbahçe gibi net bir olay yok. Basit cezalar ile kurtarır gibi geliyor bana.

Ama sonuçta kupa finaline hile karıştığı için UEFA'nın tavrını bilemem.

ya menejerler ve futbolcular arasında geçen konuşmadan yöneticinin haberi olmaz mı arkadaşım neyin peşindesin?menejer kafasına göre futbolcuya oynamayın der mi?bir kazancı olmasa böyle birşeye girer mi?orada aracı menejer

Geri
Üst Alt