Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

tff ve meclis bizim irademiz değil bizim irademiz bu saatten sonra UEFA demoklesin kılıcı dır bu saatten sonra

Keske baska fotolarda yayinlasalar veya goruntuler.

adi sikeye bulasmis adamin bizde isi yok.paramizi geri verin len

Biz MAL olduğumuzdan UEFA 'nın kararını bekleyelim.

Arkadaslar lütfen cevap. Fenerbahce nin hakkinda yazilanlar hangi sayfada basliyor?

ulan sercanı bursa bize fena kakalamış eğer iddaalar doğruysa :(

benim okuduğum kadarıyla fener düşer trabzon düşer şampiyon bursa olur

trabzon da b.k yoluna gitmiş oldu

ankaragücüne teşvik vermek, la ankaragücü kim ki feneri yensin senin teşviğinle 6-0 mı ne bitti maç

sonra da fenerin kankası sivasspora teşvik vermeye çalışmışlar

abi nerde iddianame bende okumak istiyom, ben ayi miyim, bana neden yok

O değilde rus mafyası fena ağlatır febeyi eğer emenikenin lisansını iptal ederse uefa :D Peker filanda kurtaramaz bunları

Ek deliller hakkında bilgi akmaya başladı, ek delil dosyaları toplam 30000 sayfaymış.Yavaş yavaş düşer nete.

uefa eğer tff nin yavaş tavrı yüzünden tüm Türkiye'ye men cezası verirse tff ye feci bir tazminat davası açmamız gerek.cl ye bu sene mutlaka katılmalıyız!!!

arkadaşlar arkanıza yaslanın ve gelişmeleri izleyin. uefa bu işi sağlam bitirecek, bu ezikleri bırakın bankasyayı amatöre yollayacak uefa.

İddianame açıklandı.Fenerbahçe resmen ŞİKE yapmış.Bizler zaten biliyorduk,karaktersiz,haysiyetsiz olduklarını!!

Destekledikleri başkan,gerçekten de suçlu çıktı.Sanırım bu da onların sahte şampiyonluk sevinci gibi kursaklarında kaldı..

TEK GERÇEK GALATASARAY!!Bunu da akıllarından çıkarmasınlar!(Melonunkini de.....;)

kuşlar iddianamenin bazı sayfalarının olmadığını söyliyor bende baktım doğru.neden acaba?

YA o angutları inandırmak zorundamı savcı. o mallar bilmiyormu şike oldugunu biliyor. ama bilmemezlikten geliyorlar. gözünün icine kadar sok aziz yıldırımı itiraf ettir. gene yalan derler onun icin sallayın. herşey ortada bu tapelerden biz sucsuzun diyen ya maldır yada fenerlidir. gerci 2 side aynı şey.

bu sezgin olayi nolcak? fenerden para almis trabzonu yenmemiz icin.

Geri
Üst Alt