Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

bu mahmut özgener neden dışarda biri bana acıklayabilirmi?

Kargaları boşverin UEFA gerekeni yapacaktır.

#uefabantff

Bu vidyo görüntülerini,telefon konusmalarını ne zaman yayınlayacaklar acaba?(tapeleri demiyorum)

avrupanin önde gelen gazetelerinede mail atalim

alişen diyoki kulüpler birliği avrupadaki diğer kulüpler birlikleriyle irtibata geçsin, sonra bir toplantı ayarlansın

hepsinin zaten uefa ile sorunları var

uefa olağanüstü kongre yapmak zorunda kalsın

çakal carlos seniii

Zanediyorki UEFA 20 öncesi gibi yönetiliyor. Öpüsüp koklasalim felan olsun istiyor. Harbi 20 önce kalmis bu adam. Sikeye karisan men olur ve ligden düser, o kadar net, neyi anlamiyor bu herif. Türkiye degil orasi.

Peki Ertuğrul Güven. Komedisin vallahi net düşecekmiş bu kadarmı zor tarafsız bakmam yahu.Şu iddianameyi okuyup şu karara vardın ya helal olsun yani. Peki biz düşelim yaptıysak düşelim zatende 86-87, 92-93 ünde hesabını verinde birlikte düşelim..

Tamam uzatmak maksadıyla değil zaten kuşu uçurmuşlar.

Ama iki çift lafım aramızdaki gizli-saklı cikciklere :

1- Sıktınız artık A.Gücü maçı falan. Bariz ve net o maçta tribünde olan A.Güçlü arkadaşım(abim)dan dinledim. Şike falan yok. Ek olarak "biz temiziz" yani sizin söyleyemediğinizi söylüyoruz !

2- Velevki (siz göre!) şike yaptık, sizin yaptıklarınız, diğer şikecinin yaptıklarınıda getirin araştıralım. Utancınızdan dışarı çıkamazsınız. Hani boy boy olur sizinki destan çıkar.

fb nin avukatlari nerde? car car konusuyorlardi kanal kanal.iddianame aciklandi sustular ;)

6b8fa755-453c-430d-985f-6f56cacb37f0.jpg

büyük avukat ;)

beyler arada kaynadı, bjknin durumu ne ? varmı şike?

daha demin objektif olarak bir yorum yazdım. hemen bjkli olarak ilan edildim.

ama ben yazayım yine de

serdal adalı, tayfur havutçu ve ahmet ateşin maçta oynama at vericez veya para vericez gibi bir sözü yok. normal transfer görüşmesi olarak yusuf turanlıya bildiriyorlar.yusuf da oyunculara soruyor gitmek ister misiniz diye. onlar da kabul ediyor. maç gününden öncede yusuf turanlı oyuncuları arayıp relax oynayın kasmayın bjk geleceğimiz tarzında şeyler söylüyor. oyuncular da kabul etmiyor. burdan şike değil de transfer yasağı tarzında bir şey çıkabilir bence. transfer kupa maçının öncesine denk geldiği için.

8-0 ankaragücü maç

asrın iftirasıdır:mad:

8-0 ankaragücü maç

asrın iftirasıdır:mad:

BJK 6 atarken sike yok ama Galatasaray 8 atarken var. Yanlis hatirlamiyorsam GS 3:0 ve 8:0 yapmis, BJK ise 6:0 ve 4:0 . Biri 11 atmis digeri 10 atmis. BJK'li arkadaslar buna ne diyor?

Not: O maci o zamanlar canli izlemedim. Garib birsey varmi yok mu bilemiyorum, sadece bantlarda birsey yok.

Ciddi ciddi akilsizlar. Bu konuda eminim. Fener hayatinin hatasini yapti. Konusacakti federasyon ile bizi dusurun diyeceklerdi. Fakat birseyler olur da kurtuluruz gibi dusunduler. Yani UEFA gøndermemis seni olan olmus belli ki birakmayacak bu olayi ( lobi falan yapip bu isten kurtulurum diye dusunsen de UEFA belli etmis takipcisi olacagini ) yani kafalarinda ne getirir ne gøturur onu bile hesaplayamiyorlar.

Sike falan suclular tamam da futbolcularini falan nasil oynatacaksin. Dustuk mu dusecek miyiz vs. vs. binlerce dusunce sampiyon olsan bile bir seye yaramayacak iki yil kaybedeceksin. Yani bunlarin plan ve stratejilerini gelistiren ciddi anlamda kus beyinli. Agir falan yazip hakaret etmek istemiyorum fakat ciddi kus beyinli. Bu kadar mi kus beyinlisiniz de olacaklari okuyamiyorsunuz. Az birsey belli oldu bu durum.

Kendi hatalari sonucu bu durumun bedelini fazlasi ile ødeyecekler. Bir yil gibi kurtulabilecekken simdi cok daha fazla yillari gidecek. Cok mu zor gidip federasyon ve kulupler birligi ile arka kapilarda toplanti yapip ya olan oldu Aziz'i uzaklastiracagiz sonucta hersey ortada bizi dusurun gelecek yil tekrar geri geliriz vs. vs. bunu bile yapamiyorlar. Turkiye'de kimler kulupleri yønetiyor ciddi ciddi anlamak imkansiz.

Geri
Üst Alt