Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Bu geceyi bekleyin ya da yarını. O ek deliller her ne kadar yasa dışı olsada ABD,Kanada,UK,Fransa,Afrika,Rusya,Avustralya gibi ülkelerden youtube vs sitelere yüklenecektir. Asıl o zaman göreceğiz kıyameti.

Bu geceyi bekleyin ya da yarını. O ek deliller her ne kadar yasa dışı olsada ABD,Kanada,UK,Fransa,Afrika,Rusya,Avustralya gibi ülkelerden youtube vs sitelere yüklenecektir. Asıl o zaman göreceğiz kıyameti.

kıyametin daha koptuğunu düşünmüyorum ama kopacak. sadece bi ön hazılıktı bu. mali korkudan kıvırmayada başladı .güzel şeyler olacak.

Adamlar muhalefetin göremedigini görmüs. Simdi muhalefet yapiyorlar. Neyseki bosuna ümitlenmesinler, herkezin oyu baska yerlere kayar, ama bunlara kaymaz ;)

Aynen Allah korusun. Belki samimi değiller evet ama bir itiraz olacaksa böyle olsun diyorum bende. Kuru kuru 2-3 medyaya açıklama yaparak kırmadan lafları seçerek arada diğer taraflarada iğne sokarak olmaz o iş. Külahıma anlatsınlar.

@turgaydemirr Turgay Demir

Bugünlük bu kadar yeter, vicdan sahibi olana SİVRİSİNEK SAZ, AZİZBAHÇELİLERE iddianame bile az!

anti cimbomluya bak sen.

Bu arada CNN Meclise baglandi, yasa jet hizi ile devam ilerliyormus. AKPli muhalifler direkif en üstden gelince, muhalifliklerinden vazgecmis. Öyle dendi.

artık bundan sonra yapılcak iş küme düşürmek.

Bu arada CNN Meclise baglandi, yasa jet hizi ile devam ilerliyormus. AKPli muhalifler direkif en üstden gelince, muhalifliklerinden vazgecmis. Öyle dendi.

Padişahım çok yaşa kültürü işte. İfit oluyorum. Yıl 2011 ! İleri Demokrasi, daha ülkenin kalbinde yok ayak tırnağında olsun.

@turgaydemirr Turgay Demir

Bugünlük bu kadar yeter, vicdan sahibi olana SİVRİSİNEK SAZ, AZİZBAHÇELİLERE iddianame bile az!

anti cimbomluya bak sen.

Bu adami okudum biraz. Fenere gelince Fenerliler fena laf sokuyordu, ama BJK'liler "inanmiyorum" "birsey yok". Ciddiye alincak biri degil.

baransu hangi takimdan, hangi olaydan bahsediyoru, kim kime sampiyonluk vermis

Aynen. Utandım reis Cidden utandım. Adam doğruları söyledi ve gayet delikanlı gibi. Elinde belgeler, bunun vebali ağır dedi. Neye hizmet ediyorsunuz dedi kesit yayını ntv. Sabaha kadar buradayız gerekirse dedi.

Ama yokkk. Bizimkiler Tayyar'ı sevsin. Neymiş itiraz etmiş. Tek o sanki AKpartide. Birçok isim var. İşte geldiniz olaya neye ? BİAT kültürü. Bir gün adalet sizede lazım olunca işler değişiyor herkes yazıyor AKpartiye oy vermem birdaha diye:) Olan oldu yahu.

yemin ederim emrah bana en çok koyan bu ülke bir pisliği de elinoğlunun eline bakmadan,elin gavurundan yardım dilenmeden bitirdiğini, sulandırmadan, vıcık vıcık etmeden sonuca ulaşıldığını göremeyecek miyiz biz. Çok mu zor biraz ahlaklı duruş sergilemek,gerçekten çok mu zor. Hepimiz dönmüşüz uefa ya bizi çamurun içinden çıkarması bekliyoruz.

Bu ülkede güçlülere bişey olmuyor

Abdullah Öcalan için bile özel yasa yapmıştı ecevit doğudakilerden oy almak için.

Şimdi Azize için özel yasa yapılıyor febelilerden oy için.

neden hicbir kulüp ses cikaramiyor? cünkü 8 kulüp iddianamede var.geri kaldi bizle 9 kulüp.baskandan kulüpler birliginden cikmasini isterim.

fb liler savci ve hakim iicn buna hiz diyordu.eee peki meclisdeki hiz ne?

Isin ucunda damat GG var, yatmasi birilerini üzecek orasi kesin. Digerleri iicn yapilmis birsey degil. Birde aslinda Savci cok yavas davrandi, 400 Sayfa icin 5 ay cok.

yemin ederim emrah bana en çok koyan bu ülke bir pisliği de elinoğlunun eline bakmadan,elin gavurundan yardım dilenmeden bitirdiğini, sulandırmadan, vıcık vıcık etmeden sonuca ulaşıldığını göremeyecek miyiz biz. Çok mu zor biraz ahlaklı duruş sergilemek,gerçekten çok mu zor. Hepimiz dönmüşüz uefa ya bizi çamurun içinden çıkarması bekliyoruz.

Aslında kızıyoruz ya hani AB'ye girmeyelim vs... Yok abi girelim. Bizdeki saraycılık, anti-demokrat yapı, eğitimsizlik ve para hırsı oldukça bizden adam olmaz.

PAran varsa abi inan bana dünyanın en güzel ülkesi burası. Her kapı açılır, herkesi satın alırsın. Adam olmamız için hep birilerinden yardım almak ağrıma gidiyor benimde. Yok aga işte ülkeyi kuran ATA'dan beri adam görmedi bu ülke. Dürüst, "ayakları üstünde duran", 1 sadece 1 planı olan ve bir ülkenin eksiğini-fazlasını kısacası karakterini çözmüş bir adam gelmedi, gelmeyecek. ABD mandası ile gelmiş cemaatçi bir oluşumdur hükümet. Bunu söylemekten sıkıldım ve midem bulandı artık. Karşı çıkan, söven olacaktır. Lakin birşeyler ortaya çıkınca umarım onlarda çabuk farkederler. Ne chp, ne mhp ne de diğerleri. Hepsi pislik, kokuşmuş, rantçı ve yalancı. ADAM istiyorum artık adam !

Cavusoglu günün bombasini patlatti, az cezalar verilmeliymis.

Şunu unutmayın, eğer şike serbest olursa onunda en iyisini biz yaparız. ADAMI SİNİR ETMESİNLER!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geri
Üst Alt