Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Rok gerzeği 2006 Galatasaray da araştırılsın diyip zırlıyor ikide bir ama Anelka ve Nobre nin elle attığı goller Fenerin ceza alanı dışında faul olmayan pozisyonlarında penaltı çalınan toplar Denizlinin son maç küme düşecek olması,Erciyes ile oynadığımız maçta Devra nın çizgiden eliyle çıkardığı top Gerets'in kafasının yarılması ve bunun gibi onlarca olayı asla konuşmuyor hep yapmacık tavırlar hep rol kesmeler baska hiç bir şey değil.2006 keşke araştırılsa keşke

bu kadar da sIk sIk olmaz ki, daha carsamba yemislerdi.

sezon sonu falan hikaye usta kimsenin gözünün yaşına bakmazlar. bu denli şike yapmış bi takım bu ligde barınamaz .olay çıkar.devre arası düşecekler. tepkiler çığ gibi büyüyecektir.malide ###tirip gidecek .

Rok gerzeği 2006 Galatasaray da araştırılsın diyip zırlıyor ikide bir ama Anelka ve Nobre nin elle attığı goller Fenerin ceza alanı dışında faul olmayan pozisyonlarında penaltı çalınan toplar Denizlinin son maç küme düşecek olması,Erciyes ile oynadığımız maçta Devra nın çizgiden eliyle çıkardığı top Gerets'in kafasının yarılması ve bunun gibi onlarca olayı asla konuşmuyor hep yapmacık tavırlar hep rol kesmeler baska hiç bir şey değil.2006 keşke araştırılsa keşke

bunlar artik son cirpinislari:

- konusursam, galatasaray ligden düser

- biz düsersek, galatasaray da düser

- halamin sakali olsaydi, galatasaray düserdi

vs. vs. cok duyduk bu laflari

olm elinizde delil varsa, cikin konusun. bir yamuk yaptiysak, esek gibi düseriz. ama elinde delilin yoksa, kapa ceneni de komik duruma düsme

Katılmıyorum bende bu hadsize. Ama şunu söyledi, Galatasaray şike yapmaz. Ama teşvik vermiştir araştırılsın dedi. Katılmıyorum ama bunu söylemesi önemliydi. Teşvik ayrı şike ayrı bir olgu. Örgüt kurmak falan pis işler. Adiler. Tekrar söyleyeyim katılmıyorum. Hele 2006da gerek bile yoktu.

sezon sonu falan hikaye usta kimsenin gözünün yaşına bakmazlar. bu denli şike yapmış bi takım bu ligde barınamaz .olay çıkar.devre arası düşecekler. tepkiler çığ gibi büyüyecektir.malide ###tirip gidecek .

Sergen neden barınamasınlar zaten bu ligdeki namussuzlar barındırıyor destek veriyor bunlara.Hatırlasana açıklama yaptık diye en adi anadolu takımı bile bizi kınamıştı.Bu ligde şikeyle işi olmayanlar barınamaz asıl.Bak tüm anadolu bize düşman neredeyse.

Segen neden barınamasınlar zaten bu ligdeki namussuzlar barındırıyor destek veriyor bunlara.Hatırlasana açıklama yaptık diye en adi anadolu takımı bile bizi kınamıştı.Bu ligde şikeyle işi olmayanlar barınamaz asıl.Bak tüm anadolu bize düşman neredeyse.

bak pazartesine kadar neler olacak göreceksiniz.

Beyler düşündüm taşındım 30bin sayfa 60 top kağıt yapar. Kağıdın topu 10 lira olsa 600 TL. Sonra bunun Toneri var. Bir takım toner 100USD olsa 2000 sayfa bassa 15 takım toner gider. 1500USD yaklaşık 2500 TL de bu yapsa. Bunu ulaştırması getiri götürü falan 4000TL yuvarladık diyelim.Eee bunun fotokopileri vs falan da var.

La ben savcı olsam birde devleti durduk yerde zarara uğratmaktan,orman ve ağaç israfına sebebiyet vermekten dava açarım.Gitsinler ondan sonra tarla ekip ağaç diksinler bol bol :sgr:

Biz böyle şeylerden korkmayalım bence. Varsın araştırsınlar. Suçluysak çekelim, değilsek herkes sussun otursun yerine!

Alemdar abi TT yapıcaz bugün yarın hazırlan #uefabantff

Tanıdıklarını ikna et, RT yaptır falan vurucaz dibine şişenin :D

Beyler düşündüm taşındım 30bin sayfa 60 top kağıt yapar. Kağıdın topu 10 lira olsa 600 TL. Sonra bunun Toneri var. Bir takım toner 100USD olsa 2000 sayfa bassa 15 takım toner gider. 1500USD yaklaşık 2500 TL de bu yapsa. Bunu ulaştırması getiri götürü falan 4000TL yuvarladık diyelim.Eee bunun fotokopileri vs falan da var.

La ben savcı olsam birde devleti durduk yerde zarara uğratmaktan,orman ve ağaç israfına sebebiyet vermekten dava açarım.Gitsinler ondan sonra tarla ekip ağaç diksinler bol bol :sgr:

dep_6681004-Business-man-calculating-on-abacus-calculator.jpg

abi meslek muhasebe falan mi? :)

2006 yılına dair somut birşey yok ellerinde, olsa gereken yapılırdı bence.

Arkadaşlar Trabzon'a helal olsun desem..... 82 puan...??? Haklı mıyım?

neden 400 sayfa çıktı 30.000 tanesi nerde :ays:

Biz böyle şeylerden korkmayalım bence. Varsın araştırsınlar. Suçluysak çekelim, değilsek herkes sussun otursun yerine!

Bende onu diyorum ya Hacı keşke araştırsalar en temiz yine biziz o sene neler çektiğimizi bi biz biliriz.Florya ya futbolcular aç uçakla pirinç yardımı yapılıyor diye karikatürler çiziyorlardı saha dışında yapmadıkları dansözlük yoktu şampiyonluk gidince akılları başlarına geldi.

Denizli hem küme düşüyordu hemde fenere hıncı vardı Denizli de yapılan son maçta Aziz şeref tribününe geliyor bakıyor orada Vali var Komutanlar var ne burası böyle ...rhane gibi yer diyor oturmuyor şehir olarak oradan hınçları vardı ama bunlar hep unutuldu sonradan.

Neyse inşallah araştırırlarda bir utanç daha yapışır yakalarına.

[video=youtube;YU4UREgLce4]https://www.youtube.com/watch?v=YU4UREgLce4[/video]

Galatasaray'ı da ucundan kıyısından dahil etmeye çalışıyorlar.

FTW katkıları ile.

İddianameyi çevirmekten bahsedenler olmuş heralde. Mütercim olarak söylüyorum, yapmayın renktaşlar. Mümkün değil kısa sürede çevrilemez. Bir de bu hukuk dili zaten aklınızı alır valla :asd:

20 kişi toplanırsa 1 haftada biter. Günde 10 sayfa çevirmek için hiç bir işinizin olmaması lazım.

Ki zaten UEFA yeminli tercümandan ister çeviriyi. Bizim çevirilerimizle o iş yürümez. :)

2006 arastirsinlar, ama tesfik bile ciksa birsey yapamiyorlar artik. Zaman asimi oldu. 20 yil geriye gitmek sadece 2008'den itibaren mümküm. O yüzden Fenerliler bilhasa rahat olsun. 2001 2004 2005 yillari tehlikede degil. Mümküm degil. TFF buralardan birseyler yapmaya kalksa her davayi kaybeder diye biliyorum ben. Hukuken mümkün degil.

İddianameyi çevirmekten bahsedenler olmuş heralde. Mütercim olarak söylüyorum, yapmayın renktaşlar. Mümkün değil kısa sürede çevrilemez. Bir de bu hukuk dili zaten aklınızı alır valla :asd:

20 kişi toplanırsa 1 haftada biter. Günde 10 sayfa çevirmek için hiç bir işinizin olmaması lazım.

Ki zaten UEFA yeminli tercümandan ister çeviriyi. Bizim çevirilerimizle o iş yürümez. :)

talib doğan karlıbel ve 20 kişi toplanır ,gönderir yine . :D

@peynirgemisi ilker canalp

-İlhan Ekşioğlu: Vaziyet gayet iyi, üç tarlayı da sürdük yani...inşallah yağmur da yağar her şey ekinler çıkar yani" ORGANİZE TARIM! sf.173

Bunlar falan şifreli konuşma değil fenerliler çftlik almış tarıma başlamışlar biz art niyetliyiz Savcının uydurmaları bunlar hep!!

Ah cemaat sen yokmusun gire gire fenere girdin.

Geri
Üst Alt