Faruk Temirci
Cezalı
- 16 Haziran 2010
- 8.013
- 0
- 1.171
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
C) Cumhurbaşkanının ikinci kez veto etmesi halinde meclis, kanunu aynen kabul edemez.
D) Cumhurbaşkanı bir kanunu kısmen ya da tamamen veto edebilir.
Cumhurbaşkanı 1 değil 2 kere aynı yasayı veto etme hakkına sahiptir.
Bir isler döndü, birileri Gümüsdag kurtarma derdinde, digerleri ise ne yaptigini anlayamadim. AKPlilerin bu yasayi istemesini artik normal karsiliyorum, ucu dönüp dolasip onlara vuruyor cünkü, Canikli gibilerine felan. Adamin ismi Iddianamede geciyor. RTE ise Gümüsdag derdinde. Bunlarin adalet anlayisi böyle.
Muhalifetdekinleri ise hic anlamiyorum, elerine politik bir malzeme düsmüs, bunu kullanacaklarina adamlar birlik beraberlik olup sikecileri kurtarmaya yönelmis. Bunlarinda kortugu birseyler var demeki.
Yakinda hep beraber Apo'yu da kurtarirlarsa hic sasmam. Beklenir mi? Vallahi beklenir!!!!!
Arkadaslar, ek dosyalar felan ne oldu?
27200 ek dosay ve 173 resim var deniliyordu dün aksam. 20gb felan.
Bunlari nerden bulabiliriz?
Bir isler döndü, birileri Gümüsdag kurtarma derdinde, digerleri ise ne yaptigini anlayamadim. AKPlilerin bu yasayi istemesini artik normal karsiliyorum, ucu dönüp dolasip onlara vuruyor cünkü, Canikli gibilerine felan. Adamin ismi Iddianamede geciyor. RTE ise Gümüsdag derdinde. Bunlarin adalet anlayisi böyle.
Muhalifetdekinleri ise hic anlamiyorum, elerine politik bir malzeme düsmüs, bunu kullanacaklarina adamlar birlik beraberlik olup sikecileri kurtarmaya yönelmis. Bunlarinda kortugu birseyler var demeki.
Yakinda hep beraber Apo'yu da kurtarirlarsa hic sasmam. Beklenir mi? Vallahi beklenir!!!!!
...buraya hiç katılmıyorum.çok mantıklı hareket ettiler kendileri için...onların aldıkları oy genelde zaten taban oylar.o oylarda azalma olmaz.ama akp nin aldığı oy her kesimden di...bu durumdan en cok akp yara alacak...chp ve mhp oylarının azalmayacağının zaten bilincinde.birde butun kamuoyu biliyorki bu yasa akp istese gecmezdi
o doslayalar mahkemede . ulaşamayız şuanda
ben başbakanın bilerek ameliyat bahanesi ile bu olaylardan uzakmış gibi göründüğünü düşünüyorum....sözde başbakan hasta ve alakası yok...
Komik olmayın lütfen,Haklısın, CHP ve MHPnin muhalefeti bile yetmedi AKPnin karşısındaKomik olmayın lütfen,
Bu şike davasında etkilenecek o kadar şirket, klüp ve insan var ki, kimse cesaret edemedi. Etkilenecek bir kaç isim yazayım, sen anla olayı;
milan ve juventus köy takimiydi heralde
Mesela, birisi 4 maç şike yaptıysa -40 puan, birisi 3 maç şike yaptıysa -30 puan gibi cezalar