Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Ohh ohh Hurşut, Orhan Şam, Serkan Çalık geöen isimlere bak. Pasif roller almışlar ya da dolaylı olarak bulaşmışlar.

Bu lig bu bilgilerle, bu takimlar ile devam EDEMEZ. Sacmalik olur

Uefa açıklama yapmış diyorlar doğrumu ?

Şerefli sekizincilik diye buna derim ben.Demek ki her şeyde bir hayır varmış gerçekten de.

di-QTXPAXXC.png

Cemil Turan 400 bin dolar vermiş Ankaragüçlü birine

Bu herif 90lar da yine şike ve teşvikten enselenmiş stadlara girişi yasaklanıyor hapse girmiyor ondan sonra pisliğe geri dönüyor içeridekiler çıksın ortalıkta dolaşmaya başlasın aynı şeyler gene olacak.Huylu huyundan hırsız hırsızlıktan vaz geçmez.

arkadaslar kac gol oldu simdi? ;) hakimdde atti golünü

Bugün itibariyle bu yıl Fener'e transfer olmamak "in".

Resmi Gazetede yayınlanmadan yasa yürürlüge girmezki

Bu herif 90lar da yine şike ve teşvikten enselenmiş stadlara girişi yasaklanıyor hapse girmiyor ondan sonra pisliğe geri dönüyor içeridekiler çıksın ortalıkta dolaşmaya başlasın aynı şeyler gene olacak.Huylu huyundan hırsız hırsızlıktan vaz geçmez.

Alışmış kudurmuştan beter

Ekinler,dikimler,tarlalar,yeşiller...

İlhan ekşioğlundan Bülent Uyguna,Tamer Yelkovandan Mecnun Mdyakmaza,Şekipten Ali Kıratlıya hepsi topluca organik tarım işine girmişler bence.Aziz Yıldırımda bu işlerden anladığı için hepsi telefon açıp ektikleri tarlalardan sohbet muhabbet ediyorlar.

Benim bu iddaanameden anladığım bu.Bence Herkes serbest kalır.Fenerbahçe 3yüz1 milyon dolar tazminat alır.2 yıl içinde Avrupanın en önemli kulübü olur.Önümüzdeki seçimlerde FB Partisinin genel başkanı Aziz Yıldırım Başbakan olur.Türkiye Cumhuriyetinin göbek adı Fenerbaççe Cumuriyeti olur.

Biz de yine timsaha yatmış olduk sanırım:sad007:

Ntvsporda şike muhabbeti bitti diye CNNTURK u açayım dedim ben azizi beklerken karşıma deli dana çıktı :D kesin şifreli bir mesaj içeriyor.

Geri
Üst Alt