Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Hayır benim anlamadığım iddianamede ki suçalamalr kesin net ve delilli..Bu adamın avukatları neyi neye göre savunuyor..Bunların hepsini polişs mi uydurdu diyorlar anlamış değilim

Ee hani Hikmet karaman ağlıyordu almış kabul etmiş.

İbrahim: “Bu şey var ya benim bu hafta var ya maç,…şey yapıyorlar bana işte hani anlarsın ya”, Fahri: “Ekstra hı”, İbrahim: “Ha ama şey için yapıyorlar tam tersi” , Fahri: “Siz Belediye şeyle oynuyorsunuz Fener’le”, İbrahim: “Ha işte öyle bir şey var”, Fahri: “İnşallah koyarsın 2 tane iyi hazırlan bari..”, İbrahim: “Ama onun için değil tam tersi için”, Fahri: “Fenerden mi”, İbrahim: “Ha”. (tape:3573)

diyalog cok komik:D

bu takımı düşürmeyenin ..........................................................

Mehmet Şekip Mosturoğlu savcılık ifadesinde; görüşmelerde geçen konunun Sezer Öztürk'ün transferi ile ilgili olduğunu, görüşmelerdeki diğer konunun ise Trabzonspor'un şike teklifi ile alakalı olduğunu, Fenerbahçe'nin teşvik pirimi teklif etmesi hakkında ise; bu konuda duyumları olduğunu, bu olayı bazı yönetim kurulu üyelerinin de duyduğunu, birileri aracılığı ile Eskişehir'e teşvik pirimi gönderildiğini duyduğunu, ancak kim tarafından kime ne kadar gönderildiğini bilmediğini, 1.5 rakamını duyduğunu ancak para birimi olarak ne olduğunu bilmediğini, görüşmelerde geçen dava konusunun ise İlhan Ekşioğlu'nun kendisine aktardığı çok paydaşlı bir gayrimenkul davası olduğunu, bu görüşmelerde Sami'nin de bulunduğunu beyan etmiştir

Lucescunun bjkdeyken isyan ettiği sezon 2004 müydü?

Bir Galatasaraylı olarak Bursaspor'un ikinci şampiyonluğunu kutlarım.Trabzon'un da işin içine bulaştığı ortaya çıkmıştır

fft96mm1577671.jpg

Bu iddanameyle fener düşerse beşiktaş ta kesin düşer ve Trabzonda düşebilir onu söylim. Beşiktaş şike yapmış. Trabzon teşvik girişimi yapmış. Teşvik girişimide suç.

Bir Galatasaraylı olarak Bursaspor'un ikinci şampiyonluğunu kutlarım.Trabzon'un da işin içine bulaştığı ortaya çıkmıştır

Vederson,Sercan falan da kendi takımları aleyhine girmiş diyorlar bu durumda.O zaman sonuçta Bursa da bu işin içinde.Bence biz şampiyon olmalıyız geçen sene :D

sıfatına tükürdüklerim çok geniş çaplı bi şekilde şike yapmışlar !nasıl alın teri derler nasıl ?

Bjk ile ilgili bolumler net mi? Okudunuz mu bile onlarla ilgili

Anlaşılan Aziz emmi çok aksiyon filmi izlemiş bu ne lan böyle :asd:

Vay anasını Bursa ya bak 2 yıl üst üste şampiyonluk geliyor.

Geri
Üst Alt