Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

akin2.jpg

ağzının içinden cekmişler fotoyu:D

fener bjk sivas gooo to bank asya 1.lig

İbrahim Akın ve Murat Şahin gelen teklifleri kabul etmişler açık ve net.

vay yeni uyandim bide neler olmus arkadas bir iki saat uyuyamazmiyiz benim bu isten anladim fenerin fisini cekmisler arkadas biri bastiriyor sike yasasi daha abdulah gule gelmeden idia nama kabul goruyor halbuki abdulah gulun kararini bekliyebilirdi kim ne diye bilirdi ?

fenerden trabzon maçında oynaması için para almış ama maçta oyuna girmemiş :D para fenerin içinde patlamış dolasıyıla.

Teşekkürler.Bu durumda Sercan'ın ifadesini Galatasaray kulübü almalı önce parayı aldı da teknik direktör mü anlayıp oynatnmadı yoksa Sercan olayı anlattı da bilerek mi girmedi oyuna?

Vardir mutlaka, ses kayitlari felan vardir, ama yayinlaniyorlar mi simdi bir yerden? Yoksa daha önceleri cikan resimler mi bunlar?

bilmiyom valla arkadaşın teki yayınlamış.kanıtlar elimize düşer. telegolde varken :D

Eğer doğruysa iddanamede yazanlar, sercan in ilişiği derhal kesilmeli klüple.

Mehmet Ali Aydınlar : "Fenerle ilgili iddianamede dilil yok, Galatasaray sercan olayından dolayı küme düşecek"

:D

Ben bu yoneticilerin sacma sapan konusmalarini tahrik, sov gibi seylere baglardim. Simdi anladim ki, bunlar harbi geri zekali :asd:. Aylardir takip edildiklerini anlamayacak kadar.

Kulupler birliği üyeleri minibüsle toplantıya giderken görülmüş parçaya kessss :D

[video=youtube;-tjWwB9Im-4]https://www.youtube.com/watch?v=-tjWwB9Im-4&feature=related[/video]

Hayır benim anlamadığım iddianamede ki suçalamalr kesin net ve delilli..Bu adamın avukatları neyi neye göre savunuyor..Bunların hepsini polişs mi uydurdu diyorlar anlamış değilim

Başkan avukat dediğin adamlar kanunların boşluklarını bilmekten başka bir işe yaramıyor.. Onlar da bunu araştırıyorlardır..

O güne kadar toplanan deliller 20 Temmuzda Tff'ye gönderilmiştir yazıyor beyler.

UEFA BJK'yi men edebilir diyorum. BJK'nin rakipleri bunu takip ettilerse, o zaman zaten sikayetlerini dile getirmislerdir bile. Israelilerden beklenir böyle bir hamle.

Mehmet Ali Aydınlar: "Beyler şu an Fener aleyhine delil yoktur tam tersi düzmece vardır, Galatasaray ise bu düzmeceye dahil olduğu için küme düşürülcektir, Fenerbahçe ise bir sonraki sezon yaşadığı mağdureyetten dolayı +30 puanla başlayacaktır. Arkadaşlar bu arada soru almıyorum.".

Geri
Üst Alt