Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

idianame kabul gördükten sonra yasayi degistirsen noilurki.hicbisey anlamadim valla.ozaman her hüküm giyene yasa degissin ;)

05.04.2011 günü saat:14.59’da Ali Kıratlı’nın, Bülent Uygun’u aradığı görüşme;

Ali: “Ya ne demeç verip duruyorsun gazetelere ya…ayıptır oğlum”, Bülent: “Yeneceğiz demişimdir koyacağız dermiyim ya, ya yenileceğiz mi diyeyim ya”, Ali: “Yine takılmasın da millet sana …ne yaptınız var mı bir yaramazlık geliyormusun”, (tape:2275)

ADımız kullanmıslar adımızzzzzzzz bülent basghannnnnnnnnnnn

Bu kerkenez, Kral Hakan Şükür'ün nasıl kankası olur hala anlamış değilim..

Mahkeme, şike iddianamesi kabul etti... İşte iddianamenin detayları

Şike iddianamesi mahkeme tarafından kabul edildi. Olgun Peker'in bir numaralı sanık olduğu dava 16. Ağır Ceza'da görülecek. İlk duruşma 14 Şubat'ta yapılacak...

İşte iddianameden satır başları...

Örgüt içinde tam bir hiyerarşik sistem olduğu ve ödüllendirme ve cezalandırma sistemi bulunduğu belirtiliyor. Örneğin şike yapılması durumunda lüks villa ve araba hediye edilyor. Şampiyonluk sonrası Ali Kıratlı'nın KKTC'ye tatile gönderildiği belirtiliyor.

Şike iddianamesinde para ödemeleri listeleniyor.

'İnşaat' kelimesinin şike yapılan maçlarla ilgili şifre olarak kullanıldığı belirtiliyor. 12.04.2011 tarihinde İlhan Ekşioğlu’nun "100 ayarlayabildim, inşaatlar için" yazılmış. Buradaki 'inşaat' kelimesinin şike yapılan maçlarla ilgili şifre olarak kullanıldığı belirtiliyor.

İBB-Fenerbahçe maçı için Tamer Yelkovan’a ödeme talimatı verildiği yazılıyor. "Sami bana gelir, Ayşe tatile çıksın" diyerek başka bir şifreden daha bahsediliyor.

İddianameye göre genelde kaleci ve forvetler seçilmiş

İddianameye göre Aziz Yıldırım'ın kod adı '1 Numara' ya da 'CEO'

O değilde bu dolaplar dönerken M.A.A fenerde yöneticilik yapıyordu, haberi olmamasına imkan yok!

Hafta sonu maclarin oynanmasi skandal olur bu bilgilerle.

erman ve cakar bu bülent uygunu telegolde rersmen maci satti imasinda bulunmustu ;)

Ulan antu.comun cep sitesini aramak için google a yazacaktım, el alışkanlığı "angut.com cep forumları" yazmışım :weqweq:

iddanameyi incelledim, yazık gerçekten bu ülke ne durumdaymış. bundan sonrası nasıl olur bilinmez :mad:

yalnız ben sezerin hakkı nın yendiğini düşünüyorum..aziz cok adamın günahını aldı

Mehmet Yenice diye birinin İlhan Ekşioğlundan aldığı 400.000 ile çekilmiş video varmış kanıt olarak. Soruşturma deşifre olmasın diye suçüstü yapılmamış.

o dönemde mali voleybol şubesindeydi , voleybol ve basketbol şubeleri derhal incelenmeli , kalıbımı basıyorum onlarda da şike var

angutda durumlar nasil ?

''Dağ fare doğurdu,ilk duruşmada beraat olması lazım,savcı şeyinden uydurmuş'' gibi klasik yorumlar yapıyorlar.E be kayınlar, iddianame'nin paragraf sonlarında tapeler'in no su bile verilmiş,fotograf ile delillendirilmiş daha ne yazacak adam.

Aziz şey şey diye konuşuyorsa suçlusu savcı mı yani.

Kulüpler Birliği açıklama yapıyor.

Geri
Üst Alt