Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

bunlarin büyüklügü baska büyüklüktü diimi hani tarif edilemeyen büyüklük.

belli oldu dansözlük,serefsizlik,sikecilik büyüklügü

bu mahmut özgenerle sinan engin herşeyin icindeler elini kolunu sallaya sallaya cıktılar.

Kişiler ile ilgili kararı da, takımlar ile ilgili kararı da aynı iddianameye bakıp alacaksın. Kişiler ile ilgili kararı hemen alabiliyorsan, takımlar ile ilgili kararı da eş zamanlı alabilirsin.

Beyler sevmediğiniz fenerli bjkli açık adres verin gidiyorum herkese dalasım var şu tilki suratlı şeref yoksununun açıklamalarından sonra

Bu fenerin avukatları cidden .... :))))

UEFAYA dava açmıcaklardı, UEFAnın tepesi atacak bu iddanameyi görünce, hep suçlu hem güçlüyü görünce.

5-10 yıl men bekliyorum ben :)

mali kadar adi serefsiz bir adam yoktur ya.

ilk cikti durum vahim

sonra delil yok

etik kurulu cart curt

sonra iddianame dedi

ulan aciklandi hala kiviriyor

Sikecilerle beraber PlayOFF oynayacagiz. Ünal Aysal ve Adnan Öztürkden o zaman ne yapacaklar? Böyle hak ve adalet mi olur?

Ya arkadaslar ne desek boş 98de başlamış bazı şeyler, ozamandan bu yana içine edilmiş büyük ihtimal ondan öncede vardır. işte şike suç sayılmasa bir şeyinde ortaya çıkartılacagı yok. ne tesadüfdürki ozmandan bu yana fenere üstünlük kuramaz olmuşuz ne hikmetse. yani diyeceğim şudurki koskoca galatasaraya teşvik verme lafları adnan sezgin lafları dolanıyor ortalıkta olsun yada olmasın koskoca galatasaray camiası olarak arkasında durdugumuz adamın boyle bir noktada isminiz geçmesi bile komik. onu geçtim ali turanın aglayarak gitme mevzusu zaten içler acısı bir durum. gel gelelim bu futbolcularda avrupada başarı bekler oluyoruz. türk futbolundan yıldız neden çıkmıyor diyoruz tabi çıkmaz türk oyuncuları ortalık T.pu yaparsak tabi oynayamazlar, artık futbol soğudum arkadas. Şeref yoksunu üç beş ilk okulu bitirmemiş bilgisiz kültürsüz eline silah almış çapulcuların oyuncağı olmuşuzda haberimiz yokmuş.Bu olayların bu dalkavukların ceza almasıyla biteceğini sanmıyorum. bu mafya bozuntuları gider bu kez iktidarınkiler geçer iş başı yapar lanet olsun, şuan fenerin düşmesini umursamıyor tek umursadığım bunca zaman duygularımla oynanmış olması!

gçene seneki fb ülker-gs c.c yani bizim final maçındada şike varmış

uefa dan bir trabzon,bjk meni bekliyoruz.

baskanimizin cikip agir sözler söylemesini beklyiorum.maliye karsi

Beşiktaş ile ilgili kısımda hiç bir delil yok. Hiçbir şekilde ne Adalı'nın ne de Havutçu'nun şike konuşması yer almıyor. Menajer ve Futbolcuların kendi arasında konuşması ve Menajer işgüzarlığı yer alıyor. Beşiktaş bu davadan aklanır. Eğer Adalı'nın Yusuf Turan'lı ile ilgili konuşması olsa suçlu olabilirdi ama bunlara dahil hiç bir delil yok hatta iddianamede adamın 1 adet bile konuşması yok. Okuyan varsa göstersin?

MALİ :''fener şampiyonlar ligine gidicek ''

''süper kupa oynanıcak ''

bunları demedi mi bu angut ?bunun kadar kıvıranını görmedim.:o

bu gerizekalı mali , sürekli kişilerle kurumları ayırmalıyız ayakları felan yapıyor.

ulan embesil , eğer kişilerle ilgili karar verebiliyorsan , atıyorum azize ceza verebiliyorsan fenere de verebilirsin , sonuçta aziz fenerbahçe için şike yaptı

eğer kişilerle kurumları ayıracaksak , bir kulüp nasıl şike yapabilir? stad ya da takım otobüsümü şike yapacak?

vay su resme bakin ne guzel gornuyor paralar sicak sicak

zz6m.jpg

Geri
Üst Alt