Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Size olacakları söyliyim

UEFA iddanameyi CAS a yolluyacak

Ve üstüne emsal karar gösterip 5-10 yıl arası men edecek. O zaman komedi başlayacak işte.

Beşiktaş ile ilgili kısımda hiç bir delil yok. Hiçbir şekilde ne Adalı'nın ne de Havutçu'nun şike konuşması yer almıyor. Menajer ve Futbolcuların kendi arasında konuşması ve Menajer işgüzarlığı yer alıyor. Beşiktaş bu davadan aklanır. Eğer Adalı'nın Yusuf Turan'lı ile ilgili konuşması olsa suçlu olabilirdi ama bunlara dahil hiç bir delil yok hatta iddianamede adamın 1 adet bile konuşması yok. Okuyan varsa göstersin?

8 jk resmen maca asılmayın diyo nereye delil yok

lig tvleri iptal edin arkadaslar.gerekeni yapmalyiiz tff ye mi yürürüz napariz bilmem ama sessiz kalamayiz

bu şerefsizler yüzünden bizim şampiyonlar ligi riske girecek, ban yiyeceğiz ülkecek, futbolcularımız kaçacak.

bu gerizekalı mali , sürekli kişilerle kurumları ayırmalıyız ayakları felan yapıyor.

ulan embesil , eğer kişilerle ilgili karar verebiliyorsan , atıyorum azize ceza verebiliyorsan fenere de verebilirsin , sonuçta aziz fenerbahçe için şike yaptı

eğer kişilerle kurumları ayıracaksak , bir kulüp nasıl şike yapabilir? stad ya da takım otobüsümü şike yapacak?

#### #### düşürecek #### #### istifa edicek. korkak ve zavallı durumunda şu anda.

8 jk resmen maca asılmayın diyo nereye delil yok

Ben olayın hukuksal yanını söylüyorum. Bana iddianameden Serdal Adalı'nın İbrahim Akın veya Alın için şike teklifinde bulunduğu bir cümle onu bırak Adalı'nın Yusuf Turanlı ile bir konuşmasını copy yapar mısın?

lig tvleri iptal edin arkadaslar.gerekeni yapmalyiiz tff ye mi yürürüz napariz bilmem ama sessiz kalamayiz

hala lig tv'si olanmı var???? arkadaşlar Galatasaraylıysanız , hadi onu geçtim hakka hukuka inanıyorsanız DERHAL ŞU LIG TV'nizi iptal edin.Lütfen.

Sercan Yıldırım’ın kullandığı (5304304390) telefonun; 09.04.2011 günü saat: 13:44’e kadar Bursa’da sinyal verdikten sonra 11.04.2011 günü saat: 17:57’ye kadar İstanbul’da sinyal verdiği (09.04.2011 günü saat:16:55-17:51,17:54-18:09,18:20-18:23,19:02-19:34,23:30-17:34:43’de 604345191-opr:Turkcell (KNDLI21) -Kandıllı Türk Telekom Bınası Kandıllı Üsküdar,İstanbu lisimli baz istasyonundan sinyal verdiği

Sercan:(

TEK umudum uefa, moron federasyon birşey yapmayacak yoksa

Ben olayın hukuksal yanını söylüyorum. Bana iddianameden Serdal Adalı'nın İbrahim Akın veya Alın için şike teklifinde bulunduğu bir cümle onu bırak Adalı'nın Yusuf Turanlı ile bir konuşmasını copy yapar mısın?

I.Akin ve I.Alin icin itirafci deniliyor, bence o zaman sanslari kalmiyor. BJK karisik biraz, yirtabilirler, ama Fener yirtamiyor. Trabzon ise bence kesin yirtar. BJK 50% yirtar diyorum.

Resimleri paylastılar

arkadaslar ben cildircam yaw.uefaya mail atalim.tff nin fb yi kurtarma operasyonu düzenledigini falan söyleyelim yaw

TDKARLIBEL Talip Doğan Karlıbel

Aziz yıldırım " ya bu maçı verecekler yada hepsine sıçarım .o..... ç.... Hakeme söyleyin onun kafasının dolaba sokarım işi bitirsin ."

migdem bulandi

Beşiktaş konumunda Gs şu an olsaydı ve içerde yer alan yöneticiniz Serdal Adalı olsaydı ve hiç bir şekilde iddianamede hiç bir konuşması hatta şike teklifi ile ilgili hiç bir konuşması yer almasaydı ne derdiniz? Objektif olarak bakcağınız için Menajerin işgüzarlığı diyecektiniz.Ben bütün iddianameyi okudum. Menajerin Futbolcular konuşması dısında Adalı'nın şike teklifinde bulunduğuan dair HİÇBİR KANIT YOKTUR.

arkadaslar ben cildircam yaw.uefaya mail atalim.tff nin fb yi kurtarma operasyonu düzenledigini falan söyleyelim yaw

UEFA bizden daha iyi takip ediyor olayları, adamlar febeyle davalık, İddianameyi en çok onlar bekliyordu. Merak etme, dava açtığına pişman edecek feneri.

Geri
Üst Alt