Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Mail yagmuru baslasin.

arkadaslar 2 onemli sorun var. isteyim ondan iddianameyi okuyamiyorum.

1. ridvan dilem ve lube ayarla ilgili birseyler varmi?

2. mahkeme kabul ettigi icin, yeni $ike yasasi boks gitti dimi? hahahha

Uğur: “Söyle abi ya”, Ümit: “1-2 tane çekim var bunlarla ilgili bir işlem yapabilir misin”, Uğur: “Nasıl çek”, Ümit: “Geçen seferki gibi şu Semih’in çeki gibi”, Uğur: “Konuşuruz abi tamam kalkayım”, Ümit: “Aslında direk zengin olma yolu da var da gerek yok ona”, Uğur: “Hiç duymayayım bile abi boş ver”, Ümit: “Çok ciddi şeyler konuşuluyor dikkat et diyorum bak,…maçtan sonra bir kaç gözlemim olacak sayesinde,…yakacağım onları ondan sonra,…kulağıma bir şeyler geliyor yani” . (tape:3265)

:007::007:Helal olsun Uğur.

forum yöneticileri uefaya mail icin metin hazirlayacak denyiordu,noldu bilen varmi? tff nin fb li oldugu foto ve ayni zamanda sponsoru oldugunuda belirtelim.

101hf.png
:D

Uğur: “Söyle abi ya”, Ümit: “1-2 tane çekim var bunlarla ilgili bir işlem yapabilir misin”, Uğur: “Nasıl çek”, Ümit: “Geçen seferki gibi şu Semih’in çeki gibi”, Uğur: “Konuşuruz abi tamam kalkayım”, Ümit: “Aslında direk zengin olma yolu da var da gerek yok ona”, Uğur: “Hiç duymayayım bile abi boş ver”, Ümit: “Çok ciddi şeyler konuşuluyor dikkat et diyorum bak,…maçtan sonra bir kaç gözlemim olacak sayesinde,…yakacağım onları ondan sonra,…kulağıma bir şeyler geliyor yani” . (tape:3265)

:007::007:Helal olsun Uğur.

Uçar mı?

Bir beşiktaş lı olarak iddianameyi okudum ve fb yle beşiktaşı aynı kefeye koyanlara hayretle bakıyorum. Adalı ve havutçu hatalı davranmıs tamam ama kesinlikle söyle oynamasınlar yok şike yapsınlar diye bir kelime kullanmıyorlar. Bir tek tayfur konuşuyor akın la ondada yanlış anlama sakın ben öyle biri değilim diyor. Şike anlaşması olarak geçen bütün konuşmalar yusuf turhanlı ile ibrahim akın ve iskender arasında olup muhtemelen transfer de zorluk olmasın menajerin de alacağı paralar gitmesin kaygısıyla yusuf turhanlı'dan oyunculara yapılan tavsiyeler. Yoksa ne adalı nede tayfur oynamasınlar tarzı konuşma yapmıyor. Ayrıca yusuf turhanlı nın ifadesi iddianame de yer almıyor. Büyük ihtimal bu konuşmalarımdan adalı nın haberi yoktur dediyse lehte ifade olduğundan iddianameye konulmamış. Ayrıca bilgili sergen tümer ve sinan engin in beşiktaş a nasıl ihanet ettikleride böylece kanıtlanmış oldu.

[video=youtube;ylvPIkh9--M]https://www.youtube.com/watch?v=ylvPIkh9--M[/video]

Türk futbolu yerlerde vs diyor... :D Dünya anladi bizde daha dilil yok

Hocanız en son ne okudunuz derse İddianame dersiniz.

Ben ünal aysal olsam aynen böyle bir açıklama yapardım

"Herkes izlesin ve görsün TFF nin bu olayın üstünü nasıl örteceği"

tturan3434 - 09.12.2011 17:59

bu aziz yılmaz denen bir daha FENERBAHÇE adını ağzına almamalı. içimizdeki irlandalılar

Aziz Yılmaz 11.08.2011 günlü kolluk ifadesinde; Aziz Yıldırım´ın kulüp içerisinde otoritesini kurabilmek adına legal ve illegal her yolu mübah gördüğünü‚ kurullarda ve kongrelerde adamlarının salonun her yerinde gezdiğini‚ üyelere gözdağı verme amaçlı boks şubesi sporcularının da kapı giriş ve çıkışlarında fedai olarak dikildiğini‚ kendisinin de yer aldığı son kongrede A.Markanoğlu‚ R.Eyüboğlu‚ I.Eyigüngör ve H.Belgünün oturduğu yerin hemen arkasına adamı olarak bilinen Bülent İşçen ve birkaç adamın oturmasının‚ diğer üyelere gözdağı olarak algılanmasına yol açtığını‚ Aziz Yıldırım´ın çevresine aldığı adamlarla kulüp üyelerine baskı ve korku verdiğini‚ kendisine fiili bir saldırı olmadığını ancak psikolojik bir baskı olduğunu‚ karşı geldiği için hedef gösterildiğini belirtmiştir(Kl:66‚ Dizi:83-87 arası).

abi bu angutlar harbi salak.. iddainameyi tartisiyolar.. savci mehmet berk hatalar filan yapmis hahahhahaa angutlar savcidan daha iyi biliyolae yani neler dondugunu. bence uefa direk angutlara sorsun hahaha cok biliyolar.

Hem Kavala, hem Volos kararın yasadışı olduğunu savunuyor. Henüz sonuçlanmış bir mahkeme kararı bulunmadığına dikkat çeken iki takım da ligde kalmak için mücadele edeceklerini duyurdu.

Olympiakos Volou, geçen yıl Yunaistan Süper Ligi'ni 47 puanla 5. sırada Kavala ise 40 puanla 7. sırada tamamlamıştı.

UEFA el koydu

Yunanistanda yıllardır süre gelen şiddet, rüşvet ve şike olaylarına UEFA el koydu. Uzun süredir yaşananları uzaktan takip eden UEFA Başkanı Platini, önceki gün Yunanistan'a giderek yaşanan olaylarla ilgili görüşmelerde bulundu. Yunanistan Başbakanı Papandreou ile UEFA Başkanı Michel Platini toplantısı sonrasında bundan sonra El ele çalışacaklarını söylediler.

Platini, Yunanistan'da şike ile karar süreci hakkında Sadece polis ve yetkililer delilleri verir. Önce federasyon bilgilendirilir ardından UEFA yorumunu yaptı.

yunan takimlarini uefa talimatiylami düsürdü????

Mail yagmuru beyler mail yagmuru,kimse bos durmasin.

Geri
Üst Alt