Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

UEFA köküne kadar sokacak beşiktaşa rahat olun..

Şamil Tayyar, Samanyolu Haber Tv'de canlı yayında.

şike şike bir kuş donmuştu

metrisede konmuştu

aldım onu içeriye

cik cik cik cik ötsün diye

Bu da BJK'liydi sanirim. FB'liler kabullenmis gibi, BJK'lilerin de son cirpinislari bunlar.

HADİ CANIM SİZDEEEE ORADAN! SİZ HARİKASINIZ OOF OFFF TERTEMİZSİNİZ HADİ ORDAN SİZ DE BE. KİMLERE LAF ANLATIYORUM BEN ;)

[video=youtube;eRtRiDnKzuk]https://www.youtube.com/watch?v=eRtRiDnKzuk[/video]

bu ne olum. hem beşiktaşı koruyorsun. hemde kendi oyuncularının anlattıgı şeye inanıyorsun. burası GS FORMU ONA göre davranın. BEŞİKTAŞIDA HİC SEVMEM. BİRAZ DÜZGÜN KONUŞUYORSUN SANDIM AMA YANILDIM. DEFOL GİT FOLRUMDAN AGZIMI BOZDURMA BENİM.

HADİ CANIM SİZDEEEE ORADAN! SİZ HARİKASINIZ OOF OFFF TERTEMİZSİNİZ HADİ ORDAN SİZ DE BE. KİMLERE LAF ANLATIYORUM BEN ;)

Yaptıysak alırız cezamızı kabul ederiz.Senin gibi rakip tarfta forumunda mal gibi şeyleri savunup ağlamayız.Ortada yazılan iddaname ve tutuklamalar var.Daha görmediğimiz ek deliller var.En sorumlu yöneticinizin Avrupaya gitme maçı öncesi rakip takımın menajeriyle buluşmasını kanıtı var bürosunda.Oturup 20 yıl öncesinin videolarını gösteriyor bize.2002-2003 ü anlat o zaman sende bize en önce.

Birde hukuçuyum diyor yahu:)

Bizde eğitimli insanlarız. Az çok belli eder kendini. Yaşı maximum 20-21. Ezik, hemde süper ezik. Bilmeyenler var yinede yazalım. Bir takım şike yaparsa skor bazlı yaparsa hani şu son günlerde olan Lyon vari yapar. Lyon yaptı demiyorum, ama onun gibi yapar. Ulan 2-3 gol atsak yetiyor kaldı ki yıl 1990 lar. 3 büyükler yenilince olay oluyor. Gelmiş bize sunduğu argümana bak. Sizin teşvik verdiğiniz maçtır o asıl. Velevki yaptık hepimizin geçmişi araştırılsın burdan köye olur sizinkiler. 14 yıl şampiyonluk görmedik biz yapacak olsak o zaman yapardık. Adi şikeciler !

kaan gibi tiplerin burada devamlı olan üyelerin canını sıkmasına, müsade etmeye ne gerek var anlamıyorum. Herifin ne olduğu belli, ısrarla konuşturdunuz adamı kaç saattir.

ulan çok pislik döndü var ya .ALLAH bunları yanlarına bırakmıycak .maa defolacak ama tüpçü ve takımıda ###u yiyecek.

miy varmıydı okudunuz mu hiç?

kaan bide bedavan aldıgınız ıkı şampyonlukta kimlere ne verdiniz, nasıl bir lobi kullandınız onuda anlatsana

Geri
Üst Alt