Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

169. sayfaya kadar geldim. Bu sayfada Azize de dahil bazi kisilerin telefon numaralari yaziyor. Bi deneyelim, Azize hala kullaniyorsa bi istegi arzusu var mi diye sorayim:)

kaan bide bedavan aldıgınız ıkı şampyonlukta kimlere ne verdiniz, nasıl bir lobi kullandınız onuda anlatsana

Hazır onu anlatmışken bide şu 100. yıldaki sinan engin'in hala konuşulan ilişkilerine falan da bi değinsin, şu çakıcılarla görüşmeler falan..

bu beşiktaşlılar harbiden ezikmiş. mod kardeşlerim şunların burda bukadar tartışmasına izin vermeniz bile hata. elbet bukadar GSLILARIN LAFINDAN SONRA PATLAYACAKTI. VE PATLADI.

kaan gibi tiplerin burada devamlı olan üyelerin canını sıkmasına, müsade etmeye ne gerek var anlamıyorum. Herifin ne olduğu belli, ısrarla konuşturdunuz adamı kaç saattir.

Mahsuz yapıyoruz Özgür. Tecrübelendik artık. Mesaj sayısı 3-5, üyelik aylar olmuş yıllar olmuş durup durup tarafsız ayağına yatmalar:) Mahsuz yapıyoruz ki burada "genç" iyi niyetli arkadaşların kafayı bulandırmasın ya da birilerini yanlış yönlendirmesin.

Bunlarıda anlamıyorum. Bizdende gidenler oluyor biliyorum. Yahu burası ve onların siteleri falan taraftar siteleri. Yani bir insan sağlıklı bir birye niye gider üye olup laf yetiştirir anlamış değilim.

Bejeke eziktir. Ezik kalacaktır. Şerefsiz ikinciliklerin takımıdır. Fakir edebiyatına yattılar tutmadı şimdi Qatar ettiler güzel ülkeyi. Beter olsunlar. Irkçı, şikeci pislikler.

volkan_bilica_eseleme_kazi_kazan_ykyildi_1937394002.jpg

bu beşiktaşlılar harbiden ezikmiş. mod kardeşlerim şunların burda bukadar tartışmasına izin vermeniz bile hata. elbet bukadar GSLILARIN LAFINDAN SONRA PATLAYACAKTI. VE PATLADI.

hepsinde aynı terane. Ben kimseye hakaret etmeden tartışmaya çalışıyorum, tripleri. 100 mesajı tamamlayamadan gümlüyorlar. Bir beşiktaşlının ve fenerlinin eğer aklı selim değilse insan taklidi yapması gibi birşey bu.

100. yillarindaki sampiyonluklarinin ikinci devresi 17 macin 17 si bunlarin shikeydi.O yil basladi bu systemin bizi ezmesi,yillardirda devam ediyor nezaman yeni bir takim olusturalim desek,nezaman yeni bir dönem baslatmak istesek hemen hakemi tffsi ve ellerinde olan takimlar araciligiyla önlediler.

Fatih Terim ikinci dönemi, Hagi ve Bülent Korkmaz ücüde olumlu isler yapiyordu ama bu adilerin adice systemi bize her defasinda efsanelerimizi harcatti.Tabii bizim yönetimin pasif davranmasinda bir etkendi bu adilere yeteri kadar karsi koyamadilar.

besiktasin 100 yilinda sampiyon olurken yaptiklari, inanilmazdi.

göstere göstere birde, göstere göstere.

tayyar; sikeyi hala masum gibi gösteriyorlar. diyor ;)

Şamil, b.kunu çıkarma adamı germe. Biz şike falan yapmadık. aksine bizim krallığımızda bu işlerle bitirdiler. Azize'nin olduğu yerde bize sıra bile gelmezdi zaten. Kaldı ki kültürümüz müsade etmez. Hadi ordan yalakalık yapma sende.

kaan 2003 te kı bjk-galatasaray maçını bı anlatsana surda dınleyelım maçın hakemi ali aydındı hanı 2 tane yoktan yere penaltı çalan hakem anlatta arkadaslarımız ogrensın

Şamil, b.kunu çıkarma adamı germe. Biz şike falan yapmadık. aksine bizim krallığımızda bu işlerle bitirdiler. Azize'nin olduğu yerde bize sıra bile gelmezdi zaten. Kaldı ki kültürümüz müsade etmez. Hadi ordan yalakalık yapma sende.

Ben de hiç bir kulübün yapmadığını iddia edemem. Ama ispatlanamaz eski tarihler kolay kolay.

tayyar cok önemli seyler söylüyor

Yok aga aynı mantık o da konuşuyor. Yok efenim Galatasaray olsa o da yapardı kabak fener patladı. Ulan 2001 den beri kanıt var. Biri çıksın söylesin o zaman bizimde yaptığımızı. Bu lafı kullanan babam olsa saygı göstermem. Evet başkanları eleştirsin bizde yapıyoruz ama b.k atmasın kimse.

Geri
Üst Alt