Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

tayyar; aziz y. eger fb baskani olmasaydi bu yasa degismezdi.

Ben de hiç bir kulübün yapmadığını iddia edemem. Ama ispatlanamaz eski tarihler kolay kolay.

Hayır o ayrı konu. 4 yıl önce falan diyor bilmem ne. Aynı geyikler. Aynı savlar. Sıktı artık diyorum. Kabak patlamışmışda. Ulan bu adamlar ön ayak oldular. Eşek olmasalardı. Biz rezil bir sezonda yapmadık diyorum. Bu zamanda yapmadıysak 14 yıl şampiyonsuzlukta yapmadıysak geçecekler o işi. Bu bir kültür meselesi.

bencede eger aziz fb baskani olmasaydi ihaleleri kazanamazdi.fb sayesinde servet kazandi.isim yapti.kara para akladi

Gecen günde vallahide,billahide,tillahide degismezdi diye aynısını demisti.

Siyasetçilere güvenmeyin. Bu Tayyar'da aynı tip. Geçecek bu işleri kıvırdığı ifadesinide okudum. Ret versem ne olacakmış vs... Eeee hani istifa ediyordu :)

politika yalan söyleme sanatıdır :D

politikada dürüst olursan çökersin :D

Yeni yasa azizi değil, RTE önderliğinde Gümüşdağ'ı kurtarma operasyonudur Tayyar bey, karşında aptal yok.

politika yalan söyleme sanatıdır :D

politikada dürüst olursan çökersin :D

Aynen. Gereksiz bir tip. Karşı çıktı diye yüceltilecek bir ifadeside yok. Niceleri var karşı çıkan. İstifa etsin o zaman gözüme girer. Bende atıp tutarım. N.Ç için ne yapmış beyfendi ? Öğrenciler için ne yapmış ? Ek olarak, söyledikleri direkt epic fail, Galatasaray lider olsaydı o da yapardı geyiği. Hadi ordan.

HADİ CANIM SİZDEEEE ORADAN! SİZ HARİKASINIZ OOF OFFF TERTEMİZSİNİZ HADİ ORDAN SİZ DE BE. KİMLERE LAF ANLATIYORUM BEN ;)

[video=youtube;eRtRiDnKzuk]https://www.youtube.com/watch?v=eRtRiDnKzuk[/video]

berkecan bir kızı çok sevdi ama o kız başkasına verdi. berkecanın arkadaşları da o kız hakkında olmadık laflar söyledi şöyle böyle diye. berkecanın gücüne gitmeye başladı. berkecan sonunda dayanamadı patladı ''sizin babanız gerdek gecesinde ananıza ne yaptı söyleyin bana'' dedi. sende berkecan gibisin ezik karga elmayla armudu karıştırıyosun.

Yeni yasa azizi değil, RTE önderliğinde Gümüşdağ'ı kurtarma operasyonudur Tayyar bey, karşında aptal yok.

Aynen öyle. Birde bunun gibi tipleri öne atıp dikkat edin "özellikle fenerli" adam yiyorlar. İstifa edene kadar cacıktır benim için. Palavra sıkıyor.

Adam kendi partisine küfretti daha ne olsun valla, aynı noktaya geldi bir çok Ak partili.

Geri
Üst Alt