Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Siyasetçilere güvenmeyin. Bu Tayyar'da aynı tip. Geçecek bu işleri kıvırdığı ifadesinide okudum. Ret versem ne olacakmış vs... Eeee hani istifa ediyordu :)

Yasa geçerse istifa ederim demedi.Referanduma götürelim,çoğunluk evet derse istifa ederim demişti.

Yeni yasanın şike suçunu örgütlü suç kapsamından çıkardığı ve iddaanamenin dayandırıldığı tüm telefon kayıtlarının bu yasayla birlikte delil olmaktan çıkarılacağını söylüyorlar. Bu konuda bilgisi olan var mı?

neden gümüsdag?

RTE'nin kontenjanı.

Bu arada partisine küfür ettiği falan yok bütün ifadeleri hem görsel hemde yazı olarak okudum Ertuğrul. Abartıldı vs.. Adamı dinleyin işte. Benim bildiğimi bana anlatıyor. Adamsa istifa eder (A.Çakar gibi oldu biraz:) )

RTE'nin kontenjanı.

Bu arada partisine küfür ettiği falan yok bütün ifadeleri hem görsel hemde yazı olarak okudum Ertuğrul. Abartıldı vs.. Adamı dinleyin işte. Benim bildiğimi bana anlatıyor. Adamsa istifa eder (A.Çakar gibi oldu biraz:) )

RTE nedemek? anlamadigim iicn soruyorum renkdas

Yasa geçerse istifa ederim demedi.Referanduma götürelim,çoğunluk evet derse istifa ederim demişti.

Gözümde bir farkı yok. Yahu şöyle düşün, senin gibi düşünmeyen ve çok önem bir konuda ayrı düştüğün bir organizasyonda bulunur musun ? Onurluysan, samimiysen bulunmazsın. Bu adam lafta diyorum. Geçecek bu işleri. Bende çıkar derim şu aşamada. BDP li pislik dediğimiz adamlarda karşı. Ha onu sevmişsin ha bunu çok var karşı çıkan. Abartılacak adam değil diyorum. Şu lafı yeter yahu, Galatasaray lider olsaydı o da yapmış olurdu. Bunu diyen nohut zekaya hadi ordan derim.

RTE'nin kontenjanı.

Meclisten geçerse istifa ederim demedi arkadaş. Doğan medya gibi çarpıtmayın:) Adam referandumdan evet çıkarsa istifa ederim dedi.

Gümüşdağ'la alakası yok.Gümüşdağ'ı kurtarmak isteseler,delilleri karartırlar.Niye tüm herkesi kurtarsınlar?

Bence Gümüşdağdan ziyade Kürşat Tüzmenle MİY alakası olabilir. Gümüşdağ için başbakan kılını kıpırdatmaz buna eminim.

Geri
Üst Alt