İbrahim Ethem Yüksel
Cezalı
- 30 Temmuz 2009
- 18.022
- 5
- 1.363
Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti
İllüminati oyunu olabilir mi beyler...
İllüminati oyunu olabilir mi beyler...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UYAP'a yüklenmiş indiriyoduk bağlantısı uçtu...
En az UYAP'a üye tonla avukat saldırınca serveri çöktü sistemin...
Bekliyorum beyler Delil Klasörlerini...
27200 belge ve tape 179 teknik takip fotosu var...
İllüminati oyunu olabilir mi beyler...![]()
Kaç Mb abi ver hemen upload edeyim![]()
Ne mbsi olm...
20 gb belge var...![]()
Sabahtan önce düşmez...
UYAP bağlantısı koptu...
Sıkıntı orada...
Error Canceled verip duruyor...:S
Meclisin birlesimi dehset yalniz. Dinci muhafazakar, sagdan milliyetci, soldan milliyetci ki ikisinin ciktiklari yol ayni, silahla arasina mesafa koyamayan.![]()
Sorun bu. Meclisinizde renk yok ve gercek anlamda bir sosyal demokrat parti yok. O yuzden cok da sasirmamak gerek ve sorgulamamak gerek. Politik durustan daha cok birisi A dedi o zaman B dogrudur diye hareket ediyorlar.
Benim anlamadigim gece gece ne calismasi bu. Ne acelesi varki bunun. Yani niye o kadar ugrasiyorlar gecelere kadar ben de onu anlamiyorum.
Ne mbsi olm...
20 gb belge var...![]()
Meclisin birlesimi dehset yalniz. Dinci muhafazakar, sagdan milliyetci, soldan milliyetci ki ikisinin ciktiklari yol ayni, silahla arasina mesafa koyamayan.![]()
Sorun bu. Meclisinizde renk yok ve gercek anlamda bir sosyal demokrat parti yok. O yuzden cok da sasirmamak gerek ve sorgulamamak gerek. Politik durustan daha cok birisi A dedi o zaman B dogrudur diye hareket ediyorlar.
Benim anlamadigim gece gece ne calismasi bu. Ne acelesi varki bunun. Yani niye o kadar ugrasiyorlar gecelere kadar ben de onu anlamiyorum.
Mhp Aydın M.V
Mashallah meclisiniz sabahlara kadar calisiyor![]()
Cok calisiyorlar cokkkkkkkkk![]()
Ne linki olm la...
Sistem diyoz sistem...
Uyap' diyorum hala Rapid'den mi yüklüyoruz zannediyon la Ertuğrul..![]()