Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Cevap: Mahkeme İddianameyi Kabul Etti

Azize nah çıkarsa 2 yıldan önce o zaman yasaya bende destek veriyorum. Maşalar çıksın, önemli olan beyin takımı.

ne kadar çok seviyorlarmış bu azizeyi. Yaptırsınlar kendilerine şişme azizcikler, gece yatarken sarılıp uyurlar. Öperler ,koklarlar.

Bana Azizde çıkacak gibi geliyor şu 23 ay meselesi ve ceza ertelemesi dolayısıyla. Gerçi başından beri tek adaletli davranan kurum tutuklamaları da yapan mahkemeler grubu ama bu sefer ellerini kollarını kanunla bağladılar.

bdp yi seversiniz veya sevmezsiniz. Ama bu yasada sağlam bir duruş ortaya koydular.

Hasip Kaplanın sözleri süperdi

"Kılıç. Sayın Cumhurbaşkanına veto nedeniyle hakarete varan eleştiriler de doğru olmamıştır. Teklifin geri çekilmesi ve veto gerekçesi doğru olurdu. Siyasette popülizm tam gaz gidiyor. Bu yasayla şans, spor oyunları artık resmi kumar düzeyinde seyredecek. Bu yasayla ırkçı propaganda nefret söylemi aklanıyor. Toplumdaki adalet duygusu bir kez daha yara almıştır."

Aziz nasil cıkacak bu yasa gecerse bu yasa sike ile ilgili degilmi ?

Aziz sadece sikeden degil cete den yargilacanacak ayriyeten.

bdp yi seversiniz veya sevmezsiniz. Ama bu yasada sağlam bir duruş ortaya koydular.

Hasip Kaplanın sözleri süperdi

"Kılıç. Sayın Cumhurbaşkanına veto nedeniyle hakarete varan eleştiriler de doğru olmamıştır. Teklifin geri çekilmesi ve veto gerekçesi doğru olurdu. Siyasette popülizm tam gaz gidiyor. Bu yasayla şans, spor oyunları artık resmi kumar düzeyinde seyredecek. Bu yasayla ırkçı propaganda nefret söylemi aklanıyor. Toplumdaki adalet duygusu bir kez daha yara almıştır."

Ya şikeciler için yasa yapalım diyen ilk parti BDP di, ne yin kafasını yaşıyorsunuz.

Biz biliyoruz ya da en azından onu biliyoruz. Ayrıca kimler var. Adamda biliyor zaten. Kamuoyu duysun istedi.

Kılıç cevaplıyor :"İddaname tamamlandı. Detaylar ortada. Kimlerin ismi geçiyor belli. Hala isim aramak üzücü. AK Partiden birileri olsaydı çoktan bilginiz olurdu. Kimse yoktur. Ucunda AK Partiden kimse yok. Olsa bile mühim değildir. Hukuk devletiyiz eşitlik..." vs....

Aziz nasil cıkacak bu yasa gecerse bu yasa sike ile ilgili degilmi ?

Aziz sadece sikeden degil cete den yargilacanacak ayriyeten.

Bu yeni kanun ciktiktan sonra cete sucu organize bir suc sayilmayacak sanirim ve cezasi cok agir olmayacak.

Ergenekon sanıklarının günahı ne, balyoz sanıklarının günahı ne, onlar içinde düzenleme yapılsın, mesela darbe yapmanın cezası 1-2 yıl hapis olsun, hükümeti silahlı yollarla düşürmeye çalışmak suç olmasın vs vs

Beyler iyi niyetle konuşuyorsunuz biliyorum ama angutlar kargalar gelip laflarınızı alıp kendi forumlarında terörist ilan eder aklınızda olsun.

allah belani versin BDP basta imzayi atmasaydin bu isler buraya gelmezdi sonraden cekilmek ne demek cucuk oyunacimi bu isler

Beyler iyi niyetle konuşuyorsunuz biliyorum ama angutlar kargalar gelip laflarınızı alıp kendi forumlarında terörist ilan eder aklınızda olsun.

Salla hocam. BDP'nin ne mal olduğu ortada. Biz burada "utanç" ortaya koyuyoruz. Bu satılık bdp bile karşı çıkarken güya "vatansever" aydın insanlar internette gezinip uyuyorlar.

beyler sakin olun yasanın değişmesi sadece maşalara yarar örgütten yargılanan adamlar var çok zor onların işi bana göre..Ve Uefa var o da takımları hallederse yemişim Aziz 132 sene yiyeceğine 15 sene yesin

benden oy,moy çalışmaz bundan sonra.iş,aş,haydar baş a vereceğim oyumu.

ALLAH tez zamanda belalarını verecek.

Bence 3 partiye de hatta daha önceki kararlarından dolayı BDP'yi de dahil ederek 4 partiye de bu sorular sorulmalı:

1. 8 ay önce siz çıkarmadınız mı bu yasayı?

2. Aceleniz nedir de gecelere kadar çalışıyorsunuz?

3. Şike cezası neden baklava çalmaktan az?

4.Aziz Yıldırım veya büyük kulüpler dışında sıradan isimler ve kulüpler olsa aynı özveriyi gösterecek miydiniz?

5.Memlekette gençler ölürken, öğretmenler atanamıyorken, kadınlar şiddet görürken bir araya gelemeyen sizler bana göre işin ucunda Galatasaray karlı çıkacak bile olsa böylesine uyduruk bir mesele de nasıl bir araya geldiniz?

Geri
Üst Alt