mahmoud 'trezeguet' hassan

bombok bir oyuncu. fazla artist.

Sıradan bir eleman, Onyekuruda Feghoulide Garryde donunda sallar bunu.

Bu da ligin en iyi kanat malı olmalı. Bunu da alalım tam anlamıyla vasat olamadık.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kayseri defansına tek başına tecavüz etmiş ama direkler ve kaleci mani olmuş resmen ? uzun zamandır ligde bu kadar dominant bir kanat adamı yoktu. Gerçekten çok iyi oynuyor helal olsun

Tek kötü yanı fazla top kaybı yapması, hoca bu konuda adam eder mi yoksa trezeguet bildiğini mi okur bilmiyorum. Onun dışında gelme düşüncesi bile güzel.

onyekuru kekosu yerine sol kanadımızda bu adam olsa aldığımız forvetlerden keskin sonuçlar almamız daha olası.
şut tehditi de cabası.keşke mitroğlu yerine kendisi zorlansaydı kiralık+opsiyon.

zira bu yönetim daha kaliteli bir kanat oyuncusu alamaz.

Tıpkı Emre Akbaba 'yı istediğim gibi Trezeguet 'i de çok istiyorum bence potansiyeliyle mevcut durumuyla çok özel bir oyuncu

Tabi ki sıkıntıları var yoksa 40 mil.€ piyasa ile EPL 'de oynardı sorunları olmasa. Mesela çok top kaybediyor maçta her şeyi ben yapayım diyor topu da ben getireyim asisti de ben yapayım şutu da ben çekeyim çalımı da ben atayım gibi oynuyor rakip çoğu zaman buna engel olamıyor ama bize gelince çok ekstra önlemler ile karşılaşır çok daha zorlu rakipler ile karşılaşır

Futbolun takım oyunu ile oynandığını öğrenmesi gerekiyor

Muazzam bir yetenek ama
Ama işte kafa değişik kopuk oyun disiplini yok ama yeteneklerine tek kelime edemem.

yav salin artik su süper ligdeki topculari
alip alip dolduruyoruz sürekli
marcaoyu nasil aldilarsa bir kanat oyuncusu da alabilirler
en kötü bi tane garry rodrigues getirirsin 3-4 milyona
trezeguet diyip durmayin surada, onyekuruya bencil diyen su adamin kadiköy'de hic ettigi maci bir izlesin.

Geri
Üst Alt