mahmoud 'trezeguet' hassan

Trezeguet: “Ben oynarsam mevkiimde dünyanın en iyilerinden biriyim.”

Uzak durulmalı.Aşağıdaki açıklamaya benziyor.

Mbaye Diagne: "Böyle bir performans göstermeyi bekliyordum. Bunun için oldukça mutluyum. Attığım goller sadece benim değil takım arkadaşlarımın da gösterdiği başarı sayesinde geldi. Bu performans benim için sürpriz olmadı. Şu an Türkiye'nin en iyi futbolcusu benim."

Kasımpaşa'da forma giyen Mısırlı futbolcu Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan "Trezeguet", France Football dergisi tarafından düzenlenen oylamada mart ayının en değerli Afrikalı oyuncusu seçildi.

D3x4KnTW4AAHXwQ.jpg

Seneye bizde de aynı performansı bekliyoruz (y)

Diagne'ye gol attırabilen adamın kötü futbolcu olma ihtimali yok beyler. Şu konuyu bi açıklığa kavuşturalım. :asd:
Kendisini beğeniyorum. Lakin artık hem takımda Afrika ve Arap kökenli futbolcu istemiyorum, hem de 7M'a filan çok daha iyisinin bulunabileceğini düşünüyorum.

Diagne'den daha mantıksız bi transfer olur.Diagne'yi aldığımız fiyata satabiliriz ama Trezeguet'i satamayız.Kanat oyuncularının piyasası forvete göre daha düşük..

Çöp değil ama 7 milyon falannda verilmez yigidi öldür hakkını yeme

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sol kanatta ne güzel Bruma,Garry,Onyekuru gibi siyahi pırpır oyuncu geleneğini tutturmuşuz.Bu top tepiciyi alıp bu seriyi bozmaya hiç gerek yok.

Bence 5-6 eder rahat çok tuttuğumdan değil ama meziyetli adam oyuncu profili bizim oyun yapımıza uygun olsa alınırdı bence

Yetenekli oyuncu çöp dememek lazım bence bizim maçta savunmanın içinden geçti tek başına oynadı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt