mahmut tekdemir

Senelerdir çok beğendiğim bir futbolcudur kendisi. Harika top kapıyor . Pasları fena değil , oyun görüşü de iyi. Yeri gelir stoper bile oynar zorunluluk durumunda. Gerçekten alternatif olarak kadroya katılsa sevinirim. Tam ilk 18 topçusu. Tam bir joker...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslında bu veya başka bir yerli iyi olur. Önlibero gibi bir mevkide bile yabancı kullanmak gereksiz. Zaten sınır gelecek ilk feda edilecek mevkilerden biri 6 numaradır.
mahmutun handikapi 88li olmasi. hasan ali ve mahmut bi 5-6 yas daha genc olsaydi nerelere giderdi hayal bile edemiyorum. basaksehir alt yapisindan cikip hala basaksehirde oynamis olmasi bile bi efsane.

Maç konusunda da yazmıştım. Son senelerde bizim ligde en büyük gelişimi göstermiş futbolcu olabilir gerçekten.

Ama 31 yaşına gelmiş adam artık yani. Bize gelmesini falan istemem açıkçası.

sent via GSC

Maç konusunda da yazmıştım. Son senelerde bizim ligde en büyük gelişimi göstermiş futbolcu olabilir gerçekten.

Ama 31 yaşına gelmiş adam artık yani. Bize gelmesini falan istemem açıkçası.

sent via GSC
mehmet topal kazma ve hantal oyuncu mesela. mahmut öyle degil. dinamik bir isim.

Stoperler sağlam olup kanatlar defansa destek verince kimse sırıtmıyor.
bu milli takimin stoperleri serdar aziz ve ömer toprak olsa %100 fark eder mesela. rezil oluruz.

stoper diyip gecmemek lazim. günümüz futbolunda kalecinin bile kalecilikten öte görevleri var. topu oyuna hizli ve efektif bir sekilde sokmak gibi..

Bu yasina kadar kendini cok iyi gelistirdi, tam bir sistem oyuncusu

sağ ayak değilmiydi bu heriph ya

sol ayakla ne şut çekti bea

Geri
Üst Alt